Originalus Sapphire Radeon R9 Fury – kitokia aušinimo sistema ir dizainas  (0)

Mažiau nei savaitė liko iki antrojo AMD flagmano su GPU Fiji ir 4 GB HBM atmintimi debiuto. Naujokas vadinsis Radeon R9 Fury, jis gaus ne tik oro aušinimo sistemą, bet ir galės pasiūlyti firminį plokštės dizainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Taip yra todėl, kad AMD leido partneriams keisti šio grafinio adapterio išvaizdą. Už sumažintą iki $549 rekomenduojamą kainą paaukoti universalių procesorių skaičiumi – jis sumažintas iki 3584 vienetų. Be to, puslapis VideoCardz tikina, kad kompanijos Sapphire sukurta Radeon R9 Fury versija turės iki 1000 MHz sumažintą GPU taktinį dažnį, kai galingesnė versija Radeon R9 Fury X – 1050 MHz. Atminties dažnis nepakito. Sapphire neslepia, kad firminė aušinimo sistema Tri-X su trimis ventiliatoriais pritvirtinta prie etaloninio dizaino Radeon R9 Fury plokštės. Nuotraukose galima matyti, kaip smarkiai aušinimo sistema viršija plokštės ilgį.

Vaizdo plokštės matmenys (304 х 114 х 49 mm) leidžia suprasti, kad ji užims ne tik antrą, bet ir trečią motininės plokštės išplėtimo lizdą.

Papildomas maitinimas gaunamas per kelis 8-pin lizdus; įdiegta šviesos diodų sistema, kuri leidžia sužinoti vaizdo plokštės apkrovimo lygį. GPU maitinimo posistemė sudaryta iš šešių fazių.

Nugarinėje dalyje yra trys DisplayPort 1.2 lizdai, vienas HDMI 1.4a. Naudojamos kelios BIOS mikroschemos su UEFI palaikymu.

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(7)
(0)
(7)

Komentarai (0)