Zvimbt – ir viskas! Technologijoms neabejingi tėveliai išbando naujausią pieninių dantų traukimo būdą (Video)  (1)

Vaizdo portale Youtube daugėja buitinės stomatologijos žanro vaizdo filmukų, kuriuose technologijoms neabejingi tėčiai dalijasi patirtimi, kaip jiems sekasi savo atžaloms lupti išklibusius pieninius dantukus. Ne, ne durų rankenos metodu – šį laiko patikrintą būdą netrukus gali išstumti pažangiausios - na gerai, madingiausios - technologijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Konkrečiau – dronai. O ką? Zvimbt – ir viskas! Tokio pieninių dantukų pašalinimo receptų portale Youtube – jau ne vienas ir ne du.

Dronai darosi vis įperkamesni, tad neverta stebėtis, jog žmonės sugalvoja vis įvairesnių jų panaudojimo būdų. Neseniai rašėme apie vieno žūklės mėgėjo sėkmingus mėginimus dronu ištraukti žuvį. Atėjo ir pieninių dantų traukimo dronais epocha.

Vienas iš naujausių tokių bandymų vyko ir baigėsi štai taip:



O štai vienas pirmųjų mėginimų buvo patalpintas bene prieš trejus metus naudotojo, kurio slapyvardis TacticalAR15Master. Gūdžiais 2012-aisiais tėtis šiek tiek patirštino spalvas, pareikšdamas, jog dantį savo atžalai ištraukė sraigtasparniu. Kur jau ten... Ir arkliui aišku, kad stomatologo pareigose pasidarbavo ne Apache ir ne Mi-8, o tiesiog vienas pirmųjų kavdrokopterių – dabar dronu vadinama skraidyklė su keturiais rotoriais.



Aviaciją buitinėje stomatologijoje išmėgino ne tik amerikiečiai, bet ir šiapus Atlanto gyvenantys žmonės. Štai taip tėtis savo sūnui išklibusį dantį išrovė Airijoje.



Žinoma, pasitelkus techniką, reikėtų tikėtis ir galimų techninių nesklandumų. Būta ir tokių.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(5)
(-1)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: