Verta žinoti: kaip panaikinti visas „Facebook“ vykdytas paieškas  (0)

Kai tik prisijungiate prie „Facebook“, socialinis tinklas seka kiekvieną jūsų judesį: ar komentuotumėte draugo nuotrauką, ar spaustumėte „Patinka“ – visa informacija registruojama. „Facebook“ renka ne tik su puslapiais ar įrašais susijusius duomenis, bet ir duomenis apie paieškas, rašo Businessinsider.com.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaskart kai suvedate draugo ar tinklalapio adresą paieškos laukelyje, išsaugomas įrašas su paieškos data. Informacija saugoma dėl tos pačios priežasties, kaip ir „Google“ – kad antrą kartą pradėjus vesti pirmuosius paieškos žodžius, būtų greičiau išmetamas reikalingas rezultatas.

Paieškų istorijos saugojimas „Facebook“ parinktas pagal nutylėjimą taip, kad tik jūs galėtumėte matyti savo paieškų istoriją. Tačiau jei prie paskyros prisijungtų kas nors kitas, visa informacija būtų atvira.

Gera žinia ta, kad paieškų „Facebook“ istoriją galima koreguoti arba visiškai ištrinti.

Kad tai padarytumėte, užveskite žymeklį ant „Facebook“ paieškos laukelio. Ten atsiras paskutinės jūsų vykdytos paieškos. Tuomet paspauskite „Edit“.

Taip pasieksite „Facebook“ paieškos istoriją. Konkrečias paieškas bus galima ištrinti paspaudus perbraukto rutulio simbolį arba ištrinti visas paieškas iškart.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(23)
(4)
(19)

Komentarai (0)