Konkurentai bus spaudžiami į kampą: „Tesla“ siūlys pigesnius elektromobilius  (5)

Elektromobilių rinka pastaruoju metu įgauna išties didelį pagreitį. Pirkėjai vis dažniau renkasi tradicinio kuro alternatyvas, todėl automobilių gamintojai investuoja vis daugiau pinigų į elektromobilių technologijos tobulinimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Elono Musko įkurta kompanija „Tesla“ yra viena iš elektromobilių rinkos lyderių. Visai neseniai ši kompanija pirkėjams pasiūlė SUV tipo miesto visureigį „Model X“. Tačiau „Tesla“ neketina sustoti.

Kompanija patvirtino, jog jau netolimoje ateityje rinkai bus pasiūlytas ne vienas, o netgi du „prieinami“ elektromobiliai, kurių kaina turėtų svyruoti apie 30 tūkstančių JAV dolerių. Šie modeliai greičiausiai bus pavadinti „Model 3“ bei „Model Y“ vardais.

Kadangi „Tesla“ yra gerokai pažengusi į priekį elektromobilių technologijoje bei jau dabar gali pasiūlyti vienu įkrovimu 500 kilometrų atstumą įveikiančią transporto priemonę, tai reiškia, jog konkurentams ateina išties sunkūs laikai.

Juolab, jog „Tesla“ jau po truputį elektromobilių savininkams leidžia išbandyti ir autonominio vairavimo režimą, kuris netgi leidžia „išsikviesti“ automobilį, esantį 2 kilometrų atstumu nuo vairuotojo, ar savarankiškai prisiparkuoti stovėjimo aikštelėje bei garaže.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(52)
(2)
(50)

Komentarai (5)