Traukiamas iš gatvės duobės „Fiat“ plyšo kaip popierinis (Video)  (0)

Maskvos srities gyventojas kaip reikiant susikibo su komunalinio ūkio darbuotojais po to, kai šie bandydami iš duobės ištraukti jo automobilį tiesiog perplėšė pusiau. Automobilio savininkui tai buvo nemalonus siurprizas, mat „Fiat Brava“ duobė atsirado trūkus kanalizacijos vamzdžiui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dabar mašinos savininkas reikalauja kompensacijos. Kaip praneša ntv.ru, pats incidentas įvyko Zelenograde. Automobilio savininkui tai buvo nemalonus siurprizas, mat „Fiat Brava“ duobė atsirado trūkus kanalizacijos vamzdžiui.

Mašina prasmego išplauto grunto duobėje, tačiau situaciją spręsti savo jėgomis ėmėsi atvykę komunalinio ūkio darbuotojai.

Pasitelkę galingą „Kamaz“ sunkvežimį jie mėgino ištempti automobilį laukt, tačiau vietoje to tik nuplėšė galinę ašį su visomis pakabos ir kėbulo detalėmis. Iš vaizdo įrašo matyti, kadkomunalininkai greičiausiai nerado tempimo kilpos gale (naujesniems automobiliams ją galima įsukti) ir užkabino virves už važiuoklės. To negalima daryti bet kokios markės automobiliui.

Vietos ekspertai pažymi, kad automobilis buvo apgadintas taip smarkiai, jog jo remontuoti tiesiog neapsimoka.

Kol „Fiat“ savininkas derasi su komunalinio ūkio atstovais dėl galimos kompensacijos, avarijos likvidavimo darbai yra sustabdyti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(18)
(6)
(12)

Komentarai (0)