„Samsung“ nesnaudžia – parengė atsaką į kovo 21 d. „Apple“ naujovių pristatymą (Video)  (1)

„Apple“ kovo 21 d. pristatys naujus produktus. Ryškiausia naujiena turėtų tapti atnaujintas „iPhone“ su 4 colių įstrižainės ekranu. Naujasis telefonas, anot gandų, turėtų vadintis „iPhone SE“. Dvi raidės naujo telefono pavadinime reikštų „Special Edition“ (liet. specialus leidimas).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujausiais duomenimis, „Samsung“ ruošia atsakymą. Tiesa, simbolinį. Pranešama, kad netrukus po naujų „Apple“ gaminių premjeros bus išleistas „Samsung Galaxy S7“ mini.

Jo ekranas bus 4,6 colio, 720x1280 pikselių raiškos. Telefonas bus komplektuojamas su galingu Snapdragon 820 arba firminiu aštuonių branduolių Exynos 8890, – panašiai kaip  „Samsung Galaxy S7“ ir „Samsung Galaxy S7 Edge“.

Jis turės 3 GB operatyvinės atminties.

Pagrindinė telefono kamera turės 3x optinį priartinimą ir 12 megapikselių matricą. Kameros modulis, panašiai kaip S7, neišsikiš už telefono korpuso (9,9 mm) ribų.

Vasario mėnesį Barselonoje pristatytas „Samsung Galaxy S7“ turi 5,1 colio įstrižainės Quad HD (2560×1440) Super AMOLED ekraną, o „S7 Edge“ ekranas siekia 5,5 colio. 

„Samsung Galaxy S7“ ir „S7 Edge“ turi „visada įjungto“ ekrano funkciją, kurią telefone G5 pristatė ir LG.

Anot „Samsung“ mobilių produktų vadovo ir „Samsung“ viceprezidento Justino Denisono, žmogus vidutiniškai į telefono ekraną kasdien pažiūri 150 kartų, o nauja „visada įjungto” ekrano funkcija leis tai daryti patogiau.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(11)
(5)
(6)

Komentarai (1)