Mirtinas „Lamborghini“ skrydis Maskvoje (N-18, Video)  (10)

Kovo 25 d. Maskvoje, Varšuvos plente, įvyko siaubinga avarija. Žinomam MMA (mišrių kovos menų) kovotojui Adamui „Barzdai“ Jendijevui tėvo dovanotu „Lamborghini Murcielago“ pragarišku greičiu lėkė autoserviso darbuotojai. Silpnų nervų skaitytojams ir nepilnamečiams patariame nežiūrėti filmuoto reportažo iš gelbėjimo operacijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ši avarija iliustruoja frazę „mirtinas greitis“. Vairuotojas žuvo vietoje, stulpui perplėšus jo „Lamborghini Murcielago“ per pusę. Keleivis komos būsenos pristatytas į ligoninę.

Abu šiuo sportiniu automobiliu važiavę vyrai autoserviso darbuotojai. Pasirodo, MMA kovotojas įtarė, kad kažkas negerai su pakaba, girdėjo triukšmus. Todėl paprašė atlikti diagnostiką net keliuose servisuose.

Maskvos naujienų portalai pranešė turintys duomenų, kad autosalono darbuotojai, gavę progą pasivažinėti tokiu retu automobiliu, ko gero nusprendė šiek tiek papiktnaudžiauti ir išbandė jo akceleraciją. Kitaip tariant, „pabandė, kiek traukia“. Nepatvirtintais duomenimis, žuvo automobilį nusprendęs kaip reikiant išbandyti autosalono direktorius. O šalia sėdėjo vadybininkas.

Liudininkų, mačiusių avariją, teigimu, automobilis mieste įsibėgėjo maždaug iki 150 km/val.

Pats MMA kovotojas A.Jendijevas, kuriam priklausė šitas „gundantis“automobilis, leidiniui „Echo Moskvy“ sakė:

„Dėl automobilio nepergyvenu, man tai tik metalo krūva. O va dėl žuvusio vaikino labai gaila. Suprantu, kodėl jis norėjo paspausti gazą – automobilis tiesiog tam sutvertas. Todėl žiemą juo nevažinėjau“.

Apie „Lamborghini Murcielago“ 

Dviejų durų, dviejų vietų sportinis automobilis „Lamborghini Murcielago“ pristatytas 2001 m. Buvo gaminamas iki pat 2010 m. Nuo 2001 m. iš viso buvo pagaminti 4099 Murcielago vienetai. Jis buvo populiariausias Lamborghini modelis su 12 cilindrų varikliu.

6,5 litro variklis išvysto įspūdingą 640 AG (471 kW) galią. Automobilis įsibėgėja (0-100 km) per 3,3 sek. Maksimalus greitis – 339 km/h.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(25)
(23)
(3)

Komentarai (10)