Kinijos turgelio stebuklai: „Jumper Ezbook 2“ nešiojamas kompiuteris už mažiau nei 200 JAV dolerių (Video)  (2)

Tie, kas mėgsta greitą ir patogų aptarnavimą, garantuotas garantinio aptarnavimo sąlygas, elektroninę techniką perka Lietuvoje ir dėl to nesuka galvos. Tačiau tiems, kam netinka vietinės kainos arba norisi dar platesnio asortimento, žvalgosi į tokius stambius prekybos taškus kaip ebay.com ar amazon.com. Tačiau dažnai be reikalo pamirštama, kad dabar tiesiogiai yra prieinama ir didžiulė Kinijos prekybininkų rinka, kurioje pasižvalgius galima surasti tiesiog stulbinamai žavingų pasiūlymų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kinijos elektroninės parduotuvės dažnai siūlo įsigyti gerai žinomų prekinių ženklų produkciją. Vis dėlto pastarosios ypatingos dar ir todėl, kad jose taip pat gausu mūsų regione mažai kam žinomų gamintojų produkcijos. Pavyzdžiui, „ultrabook“ tipo nešiojamą kompiuterį „Jumper Ezbook 2“ elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ šiuo metu galima įsigyti vos už 190 JAV dolerių.

Užsienio apžvalgininkams į akis iš karto krenta tai, kad „Ezbook 2“ iš pirmo žvilgsnio labai primena „Apple Macbook Air“ nešiojamą kompiuterį. Šį įspūdį dar labiau sustiprina „Jumper Ezbook 2“ ekrano galinio dangčio gamybai naudojamas aliuminis. Deja, bet visas likęs nešiojamo kompiuterio korpusas yra pagamintas iš plastiko.

Plastikiniu „Ezbook 2“ korpusu pirkėjo tikrai nesužavėsi, todėl „Jumper“ aplinkinių susidomėjimą bando įgyti koncentruodamasi į nešiojamo kompiuterio techninę dalį. Ir panašu, kad bendrovei tai pavyko. Mažiau nei 200 JAV dolerių kainuojantis „Ezbook 2“ turi tiek aukštosios 1080p raiškos (1920 x 1080) ekraną, tiek 4 GB operatyviąją RAM ir 64 GB eMMC tipo vidinę atmintį, tiek „Cherry Trail“ architektūros „Intel Atom X5 Z8300“ centrinį procesorių

Tuo tarpu atidžiau pasižvalgius po biudžetinių nešiojamų kompiuterių su „Atom“ CPU rinką nesunku pastebėti, kad dauguma jų bus komplektuojami su 720p raiškos (1280 x 720) ekranu ir geriausiu atveju turės tik 2 GB dydžio operatyviąją RAM atmintinę

„Jumper“ pabrėžia, kad nešiojamas kompiuteris „Ezbook 2“ yra parduodamas su integruota 10800 mAh talpos baterija. Pastarosios energijos, pasak gamintojo, turėtų užtekti iki 6 valandų trunkančiam nepertraukiamam darbui užtikrinti. Svarbu paminėti, kad šis nešiojamas kompiuteris parduodamas su iš karto įdiegta „Windows 10“ operacine sistema. Be to, jis taip pat aprūpintas USB 2.0, USB 3.0, mini-HDMI jungtimis, WiFi bei Bluetooth ryšio moduliais ir priekyje integruota vaizdo pokalbiams skirta 1,3 megapikselių kamera.

Užsienio apžvalgininkai išbandę „Jumper Ezbook 2“ tvirtina, kad šis nešiojamas kompiuteris dėl puikaus kokybės ir kainos santykio tikrai stebina. „Ezbook 2“ yra giriamas dėl gerai atspindžius pašalinančio ekrano, tvirtų ekrano vyrių, sklandžiai veikiančios operacinės sistemos ir santykinai patikimai atrodančio (nors ir plastikinio) korpuso.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(23)
(0)
(23)

Komentarai (2)