J. Clarksonas paskelbė geriausių automobilių dešimtuką  ()

Vienas iš garsiausių ir šmaikščiausių automobilių temomis kuriančių žurnalistų ir buvęs kultinės laidos „Aukščiausia pavara“ vedėjų puikiai suvokia, kad jo nuomonė apie vieną ar kitą transporto priemonę aktuali ir svarbi daugybei žmonių.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2016-08-19 J. Clarksonas paskelbė geriausių automobilių dešimtuką  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujausiame savo straipsnyje, publikuojamame „The Sunday Times“, aštrialiežuvis Jeremy Clarksonas atskleidė itin svarbią informaciją – įvardijo dešimt automobilių, kurie per pastaruosius metus jam paliko geriausiųjų įspūdį. Buvęs laidos „Aukščiausia pavara“ veidas pateikė kelias staigmenas ir nemažai bet kuriam didesniam ar mažesniam automobilių entuziastui suprantamų logiškų pasirinkimų.

Automobilių dešimtukas straipsnyje pateikiamas atsitiktine tvarka. Į jį pateko: „Mazda MX-5 2.0 Sport Recaro“, „Alfa Romeo 4C Coupe“, „Mercedes-AMG GT S“, „Ford Focus RS“, „Ford Mustang GT“, „Volvo XC90 D5 AWD“, „Opel Zafira Tourer 1.6 CDTi Tech Line“ (taip, jums nepasivaideno), „BMW M2“, „Ferrari 488 GTB“ ir, žinoma, „Lamborghini Aventador“.

Kiek nustebino sprendimas į jį įtraukti „Mazda MX-5 2.0 Sport Recaro“, nes J. Clarksonas garsėja simpatija itin galingiems automobiliams, o ši „Mazda“ tikrai ne tokia, tačiau turi kitų privalumų. Pavyzdžiui, nenuginčijamą manevringumą. J. Clarksonas šią mažylę netgi vadina „vaistu nuo depresijos“, o tai reiškia, kad jam šis automobilis tikrai kritęs į akį.

Dar viena smagi detalė iš J. Clarksono dešimtuko – „Opel Zafira“ jis įvardijo kaip „patogiausią automobilį visame pasaulyje“. Kiti pasirinkimai daugiau ar mažiau atitinka viešą J. Clarksono įvaizdį, kaip galingų sportinių automobilių mylėtoją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(24)
(17)
(7)

Komentarai ()

Susijusios žymos: