Panašu, jog „Galaxy S8“ iš tiesų muš visus rekordus: tai turėtų būti galingiausias telefonas visoje planetoje (Video)  (7)

„Samsung“ naująjį „Galaxy S8“ turėtų išleisti maždaug pavasario viduryje. O gal ir ankščiau – visgi „Note 7“ fiasko tikrai pakirto kompanijos pardavimus. Bet su „S8“ Pietų Korėjos kompanija tikisi atsigriebti – „Samsung“ 2017 metų flagmanas turės net 8GB operatyviosios atminties ir tai bus pirmasis telefonas rinkoje, turintis tokį kiekį RAM.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Taip, anksčiau buvo matyti gandai, jog „Samsung“ nusprendė dėti „tik“ 6GB RAM, bet dabar sakoma, jog kompanija nusprendė mušti rekordus.

Lyg to būtų negana, „Samsung“ ir panaudos itin sparčią UFS 2.1 atmintį – būtent sparti atmintis yra viena iš tų priežasčių, dėl kurių „iPhone“ savo realiu greičiu lenkia visus kitus išmaniuosius telefonus.

Kaip ten dėl atminties kortelių palaikymo? Kol kas – nežinia. Bet „S8“ turės ir itin galingą, pagal 10nm procesą pagamintą „Exynos 8895“ procesorių. Taigi, „Samsung“ flagmanas turėtų būti, bent jau kurį laiką, galingiausiu telefonu planetoje!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Kompiuteriai.lt
Kompiuteriai.lt
Autoriai: Erik Murin
(39)
(55)
(-16)

Komentarai (7)