Intriguojanti CES 2017 paslaptis: slapta parodytas būsimasis flagmanas „Nokia 8“? Paviešinta jo išvaizda ir charakteristikos (Video)  ()

Nors išmanusis „Nokia 8“ dar nebuvo anonsuotas, tačiau „Total Tech“ žurnalistas tikina, kad jį buvo galima pamatyti neseniai pasibaigusioje kasmetinėje elektronikos parodoje CES 2017.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bendrovė „HMD Global“ renginyje oficialiai pristatė išmanųjį telefoną „Nokia 6“. Neblogas prietaisas, bet ne flagmanas, be to parduodamas tik Kinijoje.

Tuo tarpu „Nokia 8“, dar žinomas pavadinimas „Nokia Supreme“, žada būti daug įdomesnis. Remiantis neoficialias duomenimis teigiama, kad bus dvi flagmano versijos: su „Snapdragon“ 821 ir 4GB RAM bei su „Snapdragon 835“ ir 6 GB RAM.

„Nokia 8“ turės 64 arba 128 GB vidinės atminties ir microSD kortelių lizdą. Pagrindinis fotoaparatas gaus elektroninį ir optinį stabilizavimą, o jo raiška bus 24 megapikseliai. Asmenukėms bus pasiūlyta 12 MP kamera.

„Total Tech“ parodoje nufilmavo abi šio išmaniojo telefono versijas ir paviešino porą vaizdo įrašų:

Specifikacijos atrodo gana įtikinamai įrenginiui, naudojamam naujojo „Qualcomm“ mikroschemų rinkinio galimybių demonstravimui. Abejonių dėl vaizdo įrašo autentiškumo taip pat nekyla, tačiau jis neatsako į pagrindinį klausimą: ar tikrai nufilmuotas „Nokia“ išmanusis, juk logotipo nė karto nesimatė. Ar žinote, kodėl? Kadangi jo ten nėra. Vokiečių portalo WinFuture.de žurnalistai nufotografavo šį prietaisą.

Ar tai klastotė? Nebūtinai. Pastaraisiais metais „Qualcomm“ naujų lustų demonstracijai naudojo Kanados mažos kompanijos „Intrinsyc“ prietaisus. Gali būti, kad šiemet šis vaidmuo buvo patikėtas „Foxconn“.

Be to, pernai „Geekbench“ duomenų bazėje buvo pastebėtas prietaisas FIH-PM1 su „Snapdragon 835“ lustu, o trumpinys FIH paprastai priskiriamas „Foxconn“.

Tikėtina, kad CES 2017 parodoje pademonstruotas išmanusis telefonas artėjančiame renginyje MWC 2017 iš tikrųjų bus pristatytas su „Nokia 8“ prekinių ženklu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(11)
(1)
(10)

Komentarai ()