Norintiems patogesnio gyvenimo : neįtikėtinai pigus tarsi burtų lazdelės principu veikiantis kompiuterio pultelis (Video)  (2)

Daugybė žmonių televizorius naudoja ne taip, kaip buvo įprasta anksčiau. Dabar televizorius dažnai jungiamas prie kompiuterio ir naudojamas tik filmams žiūrėti. Kiti žmonės apskritai filmus ar įvairius vaizdo įrašus žiūri tiesiai kompiuterio ekrane. Visgi, tai nėra labai patogu ir bent jau vieno televizoriaus bruožo tomis valandomis pasiilgstame - televizoriaus pultelio. Rinka tam siūlo įvairių renginių, bet kaip atrodo tas, kuris išsprendžia visas problemas ir yra universalus?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kam jums prie kompiuterio reikalingas pultelis? Praeityje jau yra buvę nešiojamųjų kompiuterių, kurie tiesiai iš gamyklos išeidavo su pulteliais. Tiesa ta, kad kompiuteriu naudojamės ne tik dirbdami ar aktyviai naršydami - jie tampa ir pasyvių pramogų įrenginiais. Todėl ne visada sėdime prie klaviatūros, kad galėtume perjungti į kitą vaizdo įrašą ar dainą.

Pavyzdžiui, įsivaizduokite situaciją, kuomet kompiuteris yra prijungtas prie nenaujo televizoriaus ir jūs žiūrite įdomų filmą. Pultelis kompiuteriui tikrai praverstų ir tuomet, kai jums tenka dalyvauti prezentacijoje. Juolab, kad toks pultelis ne tik perjungtų skaidres, bet ir galėtų valdyti kitas kompiuterio funkcijas.

Žinoma, tokių valdymo įrenginių rinkoje yra daugybė. Šįkart siūlome pasidomėti ypatinga pele, kuri veikia tarsi burtų lazdelės principu - pelės žymeklis seka ore atliekamus judesius pultelio nosimi. „Flymote AF106“ yra būtent tokia pelė, kuri ne tik turi galybę privalumų, bet ir neįtikėtinai žemą kainą, nors apie ją vėliau.

„Flymote AF106“ naudojimas labai paprastas ir tam nereikia jokio ypatingo pasiruošimo, programų instaliavimo ir panašiai. Į pultelį tereikia įdėti dvi AAA baterijas, prie kompiuterio prijungti USB imtuvą ir viskas - „Flymote AF106“ paruoštas naudoti. 

„Flymote AF106“ veikia 10 metrų spinduliu. Įrenginį galima naudoti ir kaip pultelį, ir kaip belaidžią pelę, kurios judesiais ore galima valdyti pelės žymeklį kompiuterio ekrane. Teigiama, kad „Flymote AF106“ veikia sklandžiai dėl 2,4 GHz siųstuvo, šešių ašių giroskopo ir vibracijas šalinančios technologijos. Pultelis suderinamas su „Android“, „Windows“, „Linux“ ir „Mac“ sistemomis ir gali būti naudojamas žaisti žaidimams, narštyti internetui, rodyti prezentacijas ir taip toliau.

Kaip minėta, tai nėra vienintelis toks įrenginys rinkoje. Greičiausiai, jis nėra ir geriausias. Tačiau jis išsiskiria kaina - šiuo metu „Flymote AF106“ taikoma nuolaida ir pultelis kainuoja kiek daugiau nei 6 eurus.

„Flymote AF106“ išpakavimas ir demonstracija - vaizdo įraše

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(3)
(9)

Komentarai (2)