Motociklininkai vos nebuvo nubausti už kvailumą: vaizdo įraše užfiksuota kaip pažeidėjui per plauką pavyko išvengti mirties (Video)  ()

Ar pamenate sceną iš filmo „Back to the Future“ („Atgal į ateitį“), kai Martis trečios dalies pabaigoje vos spėja nušokti nuo kelio atvažiuojančiam traukiniui? Labai panašus incidentas įvyko Australijoje netoli Melburno, kai vadinamas geležinkelių pažeidėjas (angl. „rail trespasser“) mėgino nuo traukinio bėgių patraukti savo krosinį motociklą. Pamatęs, kad nebeturi tam laiko, jis paskutinę sekundę šoko traukiniui iš kelio, rašo carscoops.com.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors vaizdo kameros filmavimo kampas gali šiek tiek klaidinti, akivaizdu, kad motociklininkas tik per plauką išvengė tragedijos, ypač turint galvoje, kad nuo kelio jam teko praktiškai nugriūti, o ne deramai pasitraukti. Galime tik įsivaizduoti, ką pagalvojo jo draugai, pamatę greitai artėjantį traukinį.

Tačiau galime džiaugtis, kad motociklininkui laiku pavyko nušokti nuo bėgių, nes traukinys rėžėsi tiesiai į gulintį motociklą – važiuodamas tokiu greičiu, mašinistas neturėjo jokių galimybių sustabdyti traukinį.

Motociklininkų akistata su traukiniu video siužete

Tikėkimės, kad kitą kartą šie vyrukai protingiau rinksis bekelės maršrutą ir skirs daugiau dėmesio tam, kas vyksta aplinkui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(9)
(3)
(6)

Komentarai ()