„Nokia 3310“ sugrįžo kartu su „Gyvatėle“ - kaip atrodo legendinio žaidimo reinkarnacija? (Video)  (5)

Ironiška, bet Barselonoje vykstančioje parodoje „MWC 2017“, skirtoje pademonstruoti technologijų ateities tendencijas ir inovacijų progresą, didžiausio dėmesio sulaukia... atnaujintas mygtukinis telefonas „Nokia 3310“. Šįkart siūlome susipažinti su viena iš legendinio telefono legendinių funkcijų – žaidimu „Gyvatėlė“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Telefoną išbandę „The Verge“ žurnalistai pastebėjo, kad, kaip ir originalas, naujoji „Nokia 3310“ išliko paprastai valdoma ir turi tik svarbiausias funkcijas – skambinimo, SMS susirašinėjimo, skaičiuotuvo, žibintuvėlio, muzikos grotuvo, joje įmontuota pusėtina vaizdo kamera ir... žinoma, žaidimas „Gyvatėlė“.

Tiesa, šis žaidimas gerokai pasikeitęs. Naujoje versijoje, kurią sukūrė „Gameloft“ kompanija, gyvatė sustambėjo, įgavo spalvų ir, deja, nebemoka pasisukti 90 laipsnių kampu – jos posūkiai dabar užima kur kas daugiau vietos. Taigi gyvate viso ekrano užpildyti nebepavyks.

Užtat žaidimo eigoje, gyvatei prisikirtus obuolių, ekrane trumpam pasirodo žirklės, kurias spėjus pasiekti gyvatė sutrumpėja, taigi rizika „įsikąsti“ į uodegą sumažėja. Taip pat žaidėjams siūloma vykdyti užduotis, kurioms skiriamas ribotas laikas, ropojant tuneliais ir stengiantis išvengti judančių sienų. „Žaidimo grafika išliko gana grubi ir tai jam labai tinka.

Legendinės „Gyvatėlės“ reinkarnacija video siužete

Vis dėlto, tai yra moderni klasikinio žaidimo interpretacija, o ne originalus žaidimas. Ir nors tai prieštarauja 3310 koncepcijai – grįžimui į paprastesnius laikus ir modernaus gyvenimo perdėto sudėtingumo atmetimui – jis vis dar yra smagus žaidimas, – rašo „The Verge“. – Tiek pats telefonas, tiek žaidimas yra keistai patrauklūs – apskritai, tai pati mieliausia naujovė, kurią matėme MWC parodoje.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(7)
(8)
(-1)

Komentarai (5)