Vos mėnesiui stovėjimo aikštelėje paliktas automobilis rastas įšalęs - pamatykite jo gelbėjimo operaciją (Video)  (1)

Panašu, kad viename Tulos miesto (Rusija) kieme automobilį palikusi savininkė kurį laiką apie jai priklausančią transporto priemonę buvo pamiršusi. Dėl komunalinių paslaugų tiekimo sutrikimų (labiausiai tikėtina, kad tai buvo vandentiekio avarija) kiemas buvo užtvindytas, o tada visas vanduo tiesiog užšalo. Tvirtai susiformavusiame ledo sluoksnyje strigo ir šis paliktas „Lada“ automobilis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po mėnesio grįžusi ir apie savo automobilį prisiminusi moteris neteko žado: jos „Lada“ tvirtai įšalo į ledą be galimybių net atidaryti dureles. Tad šeimininkė kreipėsi pagalbos į atitinkamas tarnybas, rašo jalopnik.com. „Kreipėmės į įmonę, aptarnaujančią šį namą, tačiau jie mums nepadėjo.

Teigė neturintys priemonių, kuriomis galėtų automobilį išvaduoti iš ledo gniaužtų. Atrodo, visi žinojo apie šioje vietoje tekančias sroves, dėl kurių automobilio čia geriau nestatyti. Mes to nežinojome. Ketinu rašyti skundą, juk mano šeima liko be automobilio! Dėkoju administracijai ir gelbėtojams už rūpestį“, – automobilio gelbėjimo įspūdžiais dalinosi moteris.

Tai ne vanduo, tai - ledas: automobilis įrašo po vandentiekio avarijos

Laimei, galiausiai ji sulaukė tinkamos pagalbos ir automobilis buvo išvaduotas. Kaip atrodė vadavimo operacija, galite pamatyti vaizdo medžiagoje.

Automobilio vadavimo operacija vaizdo įraše

Dar įspūdingesni vaizdai užfiksuoti Ufos miesto gyventojo, sudėjusio gamtos pokštų neatlaikiusius automobilius į vieną klipą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(4)
(10)
(-6)

Komentarai (1)