Verslas nuo nieko: įrankis, mėgstantiems kurti daiktus arba naujas hobis - mažas graviravimo aparatas vilioja savo kaina (Video)  ()

Daugybei žmonių patinka kurti savo pačių rankomis. Kartais šis hobis perauga į verslą, o kartais ir lieka tik laisvalaikio užsiėmimu. Bet kuriuo atveju, savo kūrinius galima pažymėti savo parašu ar logotipu, taip daiktams suteikiant unikalumo ir visiems laikams įamžinant jų kūrėjo tapatybę. Tam labai praverčia lazerinis graviruoklis. Nors profesionalūs aparatai kainuoja tikrai nemažai, pasirodo, kad nedidelį įrenginį galima įsigyti ir gana pigiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei neseniai pradėjote ką nors gaminti, žymėti savo kūrinius tikrai yra gera mintis. Taip jūs tapsite atpažįstami ir, tikriausiai, sulauksite daugiau klientų. Lazerinis graviruoklis tam tikrai puikiai tinka, nes juo nesunku išmokti naudotis, jis kuria aukštos kokybės atvaizdus, o ir graviruoti juo galima įvairias medžiagas.

Lazerinis graviruoklis turi vieną labai stiprų pliusą, lyginant jį su rankiniu graviravimo aparatu - paveikslėliai visada išeina tokie pat, o jums nereikia patiems išraižyti norimo atvaizdo. Tai labai svarbu ženklinant, pavyzdžiui, medines dėžutes, odos dirbinius, plastiko gaminius ir taip toliau. Žinoma, lazeriniu graviruokliu galima ne tik ženklinti, bet ir kurti įdomius daiktus - visa tai priklauso nuo žmogaus fantazijos.

Ilgą laiką lazeriniai graviruokliai buvo tik profesionalams skirta įranga, niekaip neįkandama entuziastams. Nors dabar galima nesunkiai surasti gana gerą aparatą už porą šimtų eurų, ir ši kaina baugina - juk neaišku, ar šis hobis greitai nepabos ir graviruoklis nepradės kambario kampe rinkti dulkių. Visgi, yra ir kita galimybė įžengti į graviravimo pasaulį, išbandyti įvairias technikas ir įsitikinti, kad tai vis dar domina.

Mažas ir nelabai galingas lazerinis graviruoklis gali būti jūsų ir už mažiau nei šimtą eurų. Be jokios abejonės, jis negali atstoti didelio ir galingo aparato, kuris ne tik graviruotų, bet ir pjaustytų įvairias formas. „Decaker“ lazerinis graviruoklis yra neblogas pasirinkimas, nes ne tik tilps ant jūsų stalo, bet ir nekainuos labai brangiai.

Mažasis „Decaker“ lazerinis graviruoklis turi 1000mW galingumo mėlyną ir violetinį lazerį, kuris gali graviruoti medieną, bambuką, popierių, plastiką, gumą, odą ir kai kurias kitas minštesnes medžiagas. Jis negali graviruoti metalo, akmens, keramikos, permatomų ar šviesą atspindinčių medžiagų. „Decaker“ lazerinis graviruoklis turi ventiliatorių, kuris pašalina dūmus, o pats graviravimas vyksta ant 38 x 38mm dydžio paviršiaus.

Metalinis  „Decaker“ graviruoklio korpusas ir galinga lazerio galvutė šį aparatą daro gana patvariu. Gali būti, kad išaugsite jį greičiau nei jis suges. Rinkinyje yra ir keletas medžiagų, su kuriomis galite išbandyti graviruoklį, pavyzdžių, ir akis nuo lazerio saugantys akiniai, ir instrukcijos anglų kalba. Nors žiedų draugams juo tikrai negraviruosite, tai yra gana įdomus įrenginys, kurį tikrai bus smagu išbandyti. Juolab, kad „Decaker“ lazerinis graviruoklis kainuoja mažiau nei 92 eurus.

Kaip jis veikia galite pamatyti vaizdo įraše

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(45)
(16)
(29)

Komentarai ()