Vaizdo įraše iš paukščio skrydžio užfiksuoti po emisijų skandalo atšaukti „Volkswagen“ automobiliai (Video)  ()

Niekas tiksliai nežino, kokią žalą aplinkai daro šimtai tūkstančių sąvartyne atsidūrusių „Volkswagen“ automobilių, kurie buvo pripažinti netinkamais per vaidinamąjį dyzelinių variklių skandalą. Tikruosius tokių transporto priemonių rikiavimo aikštelių padarinius sunku net įsivaizduoti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Galbūt teko matyti nuotraukų, kuriose įamžinti didžiuliai plotai, užstatyti metalo laužu paverstais „Volkswagen“ automobiliais? Tačiau svetainėje jalopnik.com paskelbtas iš drono nufilmuotas vaizdo įrašas geriau už bet kurią nuotrauką sufleruoja apie įspūdingą gamtai daromą žalą.

Vaizdo įraše nufilmuotas apleistas Mičigano „Pontiac Silverdome“ stadionas. Kadaise čia treniravosi Detroito „Lions“. Dabar gi išrikiuoti šimtai, jei ne tūkstančiai, „Volkswagen“ automobilių. Liūdnas stadiono vaizdas nufilmuotas virš jo paleisto drono.

Atšaukti  „Volkswagen“ automobiliai, laukiantys nuosrpendžio

O juk kiekvienas iš šių automobilių dar neseniai turėjo savininką... Svarbu paminėti, kad „Silverdome“ – tikrai ne vienintelė vieta, į kurią sugabenti nuosprendžio laukiantys JAV skandalą sukėlę „Volkswagen“ automobiliai. Vaizdo įrašą išplatinę žurnalistai tiksliai žino dar penkias tokias vietas.

Deja, beveik nekyla abejonių, kad jų gali būti daugiau. Tad regimą vaizdą patariame padauginti, pavyzdžiui, keturis, penkis, šešis ar net dar daugiau kartų. Tada galbūt suvoksite padarinių mastą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(8)
(0)
(8)

Komentarai ()