Pamenate istoriją kai su jėga iš „United Airlines“ lėktuvo buvo išlaipintas gydytojas? Nepatikėsite ką ši aviakompanija išlaipino šįkart (Video)  ()

Nauja keista istorija pasirodė itin nepalankiu metu oro linijoms, kurias praėjusią savaitę sukrėtė skandalas, kai iš Čikagos pas pacientus skridęs gydytojas Davidas Dao buvo jėga išlaipintas iš skrydžio, „United Airlines“ prisireikus vietų darbuotojams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

69-erių vyriškis atsisakė paklusti, todėl buvo išvilktas už rankų ir kojų. Jis ketina paduoti „United Airlines“ į teismą ir siekti solidžios kompensacijos.

Šįkart Hiustono oro uoste iš „United Airlines“ lėktuvo buvo išlaipinti jaunikis ir nuotaka, keliavę į Kostą Riką, kur turėjo įvykti jų vestuvės, skelbia „CBS News“.

Michaelas Hohlas su sužadėtine Amber Maxwell skrido iš Solt Leik Sičio (Jutos valstija) ir turėjo persėsti į kitą lėktuvą Hiustone. Juos lydėjo būrys draugų.

Įlipę į orlaivį, jaunieji pastebėjo vyriškį, kuris snaudė, užgriuvęs ant jų vietų 24 eilėje. Pora nusprendė ramiai persėsti į kitas vietas.

„Mes manėme, jog tai nieko tokio, juk mes nebandėme peršokti į pirmosios klasės vietas, - sakė M. Hohlas. – Mes tiesiog atsisėdome į tos pačios ekonominės klasės eilę – trys eilės prieš mums priklausiusias vietas.“

„United Airlines“ laiko 21 eilę „ekonomine klase su privalumais“ („economy plus“). Jaunieji tikėjosi šiek tiek primokėti ir likti sėdėti naujosiose vietose, tačiau oro linijų darbuotojas liepė jiems grįžti į savo vietas.

M. Hohlo teigimu, jie įvykdė šį reikalavimą. Tačiau netrukus prisistatęs teisėsaugos pareigūnas liepė jiems išlipti iš lėktuvo.

„Jie mums pasakė, kad mes kėlėme sumaištį ir pavojų visam skrydžiui, kitų klientų saugumui“, – pasakojo jis ir pridūrė iki šiol nesuprantąs, kodėl oro linijų darbuotojams galėjo taip pasirodyti.

„United Airlines“ pareiškime teigiama, kad minėti keleiviai „pakartotinai mėgino atsisėsti į jiems nepriklausančias vietas ir neklausė įgulos nurodymų grįžtų į paskirtas vietas“.

M. Hohlas ir A. Maxwell gavo iš oro linijų bilietus kitam skrydžiui, tačiau tikina ketinantys ateityje vengti jos paslaugų.

Vestuvės turėtų įvykti šios savaitės ketvirtadienį.

Oro linijų akcijų kursas praėjusią savaitę staigiai smuko, tačiau pastarosiomis dienomis rodo atsigavimo požymių. Vis dėlto ilgalaikis smūgis reputacijai dar gali brangiai kainuoti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(24)
(4)
(20)

Komentarai ()