Lietuvio startuolis siūlo kelionių lėktuvais revoliuciją  (4)

Žmonės kiekvieną mėnesį moka už laikraščių prenumeratas, mobiliojo telefono paslaugas ar narystę sporto klube. Taigi iškyla klausimas – kodėl tokiu principu negalima sumokėti aviakompanijoms už savo keliones lėktuvais?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Galime jus nudžiuginti – tai padaryti jau yra įmanoma. Ir visa tai yra lietuvio nuopelnas. Startuolis, pavadintas „OneGo“ vardu, pritaikė analogišką prenumeratų modelį kelionių lėktuvais sektoriuje.

Tikimasi, jog tai turėtų ypač pritraukti verslo tikslais keliaujančius asmenis, kurie gali numatyti savo keliones į priekį bei turi tam finansinių išteklių.

Kitas startuolio „OneGo“ žingsnis – dar labiau supaprastinti skrydžių užsakymus: pavyzdžiui, kai potencialus klientas žino, jog rytoj turės verslo susitikimą su klientu Čikagoje, tai paskutinės minutės pasiūlymai gali būti itin naudingi.

Lietuvio Pauliaus Grigo startuolis „OneGo“ startavo mobiliojoje versijoje vakar, pirmadienį, kai buvo pristatyta išmanioji programėlė. Kovo 1-ąją ji jau turėtų būtų prieinama „Apple Store“, o vėliau – ir „Android“ naudotojams.

P. Grigo startuolis jau spėjo susilaukti nemažai dėmesio, apie jį netgi rašo „Bloomberg“. „Pašalinus tokius faktorius kaip kaina ir apmokėjimas, tu tikrai gali žmogui leisti susikoncentruoti ties tuo, kur jis turi atsidurti. Tu leidi jiems sutelkti dėmesį į poreikius“, – „Bloomberg“ kalbėjo P. Grigas.

Kol kas startuolis bendradarbiauja su 7 didžiausiomis JAV oro linijomis. Paslauga reikalauja sumokėti 1950 JAV dolerių per mėnesį trijose specifinėse zonose, o Vakarų pakrantės zonoje reikalaujamas 1500 JAV dolerių mėnesinis mokestis. Visos šalies „planas“ kainuoja 2950 JAV dolerių per mėnesį.

„OneGo“ užtikrina, jog kainos apima ir paskutinės minutės pasiūlymus bei visus reikalingus oro uosto mokesčius. Kol kas tokia idėja yra visiškai nauja avialinijų industrijoje, tačiau tikimasi, jog ji bus sėkminga.

Beje, vartotojams siūloma ir daugiau įvairiausių pasirinkimų, tačiau jie, be abejo, kainuoja papildomai. Pavyzdžiui, už papildomus 750 JAV dolerių per mėnesį platformoje iš viso galima rezervuoti iki 8 atskirų skrydžių.

Pats P. Grigas tvirtina, jog į „OneGo“ spėjo investuoti apie milijoną JAV dolerių. Nors startuolis dar tik pradeda savo verslo kelią, ateityje tikimasi pritraukti daugiau investuotojų bei išplėsti paslaugų spektrą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(25)
(9)
(16)

Komentarai (4)