Ar panašu į „Rolls-Royce Phantom“? Tai - Azijos auksarankių kūrinys (Video)  ()

Pasaulyje yra išties puikiai pagamintų brangių automobilių kopijų, kurios bent jau žvelgiant į nuotraukas galėtų apmulkinti daugumą technikos entuziastų. Tačiau šis netikras „Rolls-Royce Phantom“ nėra vienas iš tokių atvejų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kiekvienas vaikas supras, kad šis „Lada“ sedanas nėra joks prabangus automobilis. Visgi tai nesulaukė mašinos savininko nuo keistos idėjos įgyvendinimo. Neįprasta transporto priemonė bent jau neturi ant variklio dangčio „Ekstazės dvasios“ statulėlės.

Pastarąją nukopijuoti buvo tiesio per sudėtinga. Interjero nuotraukų nėra, tačiau žvelgiant pro langus galima pastebėti, kad automobilį perdaręs entuziastas neapsistojo ties kėbulu.

Jis nevargo bandydamas atkartoti „Rolls-Royce“ salono prabangą. Antra vertus, lyginant su spartietišku donoro salonu, sėdynės su odos apmušalais ir kiliminė danga yra ženklus patobulinimas.

Netiktas „Rolls-Royce“ ant „Lada“ platformos

Pats automobilis vertas pagarbos nebent dėl to, kad VAZ-2107 konstrukcijos pagrindas yra „Fiat 124“ modelis. Rinkoje jis pasirodė dar 1966 metais.

Ironiška tai, kad visai neseniai britų gamintojas „Rolls-Royce“ pristatė naujos kartos „Phantom“. Galbūt šis debiutas iš įkvėpė rusiškos technikos savininką netikėtam projektui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(3)
(5)
(-2)

Komentarai ()