Namų saugumas mūsų pačių rankose: išmani ir pigi IP kamera iš Kinijos neprašytus svečius užfiksuos ir naktį  (1)

Savo namų ar žiemai paliktų vasarnamių saugumą turime paimti į savo rankas. Tai - privaloma kiekvienam, kuris nori būti užtikrintas, kad jam nesant namie nieko labai blogo nenutiks. Arba, jei jau nutiks, kad viso to priežastys ir kaltininkai bus aiškūs. Kalbame, žinoma, apie IP kameras. Internete visai neseniai pasirodė naujas įrenginys, „Veskys T2“, įrodantis, kad apsauga neturi būti brangi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Veskys T2“ - pigi IP kamera, galinti fiksuoti vaizdus 720p raiška, 25 kadrų per sekundę greičiu. Juos nesunkiai pasieksite savo kompiuteriu ar išmaniuoju įrenginiu, kad ir kur būtumėte pasaulyje. Jie taip pat saugomi atminties kortelėje. Paprasta IP kamera gali suteikti jums ramybės bei leisti patikrinti, kas vyksta namuose, kuomet jūsų ten nėra.

„Veskys T2“ turi ir garsiakalbį, ir mikrofoną, todėl galėsite pasikalbėti su namie likusiais žmonėmis ar net sudrausminti augintinį. IR LED žiedas aplink objektyvą reiškia, kad ši kamera neturi didelių problemų filmuojant tamsoje. 

„Veskys T2“ taip pat turi judesio daviklį, kuris suveikia vos tik kas pro kamerą praeina 8 metrų atstumu. Tuomet į savo telefoną gautumėte pranešimą, kad kažkas slankioja aplink jūsų IP kamerą ir galėtumėte greitai prisijungti ir pamatyti, kas vyksta jūsų namuose. Aišku, svarbiausia kamerą gerai sumontuoti, kad jos apžvalgos kampas padengtų svarbiausią tašką namuose.

„Veskys T2“ turi palyginti siaurą apžvalgos kampą - 70 laipsnių. Tačiau jo pakaks svarbiausioms namų erdvėms stebėti. Sumontuoti „Veskys T2“ bus nesunku, nes kameros modulis sukiojasi ir vartosi, galima pasirinkti filmavimo kryptį ir kampą. Kartu su šia IP kamera atkeliaus ir priedų rinkinys, kuris montavimo užduotį dar labiau palengvins.

„Veskys T2“ kamera yra palyginti pigi - kainuoja  €23,70 ir į Lietuvą yra siunčiama nemokamai. Priklausomai nuo namų dydžio, gali paversti kelių kamerų sistema, kad visi svarbiausi taškai būtų stebimi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(14)
(7)
(7)

Komentarai (1)