Kinijos turgelio stebuklai: itin įdomus pasiūlymas ieškantiems gero planšetinio kompiuterio - „Lenovo TAB3 8 Plus“ su „Snapdragon 625“, specialiu dėklu ir solidžia nuolaida (Video)  ()

Jeigu bent kartą teko naudotis kokybišku planšetiniu kompiuteriu, tai greičiausiai tikrai sutiksite, kad šis elektroninis prietaisas gali puikiai pakeisti standartinį nešiojamą kompiuterį. Problema šiuo atveju yra tik ta, kad naujų planšetinių kompiuterių gamybos pastaruoju metu imasi tik Kinijos gamintojai. Būtent dėl šios priežasties naujausios kartos planšetinius kompiuterius šiuo metu geriausiai pirkti tiesiai iš Kinijos elektroninių parduotuvių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vis dėlto pasidomėjus plačiau paaiškėja, kad šis nedidelis nepatogumas galiausiai tampa reikšmingu pranašumu. Kitaip sakant, Kinijos elektroninės parduotuvės itin dažnai organizuoja įvairius išpardavimus, todėl nuolaidų kokybiškiems planšetiniams kompiuteriams taip pat tikrai netrūksta. Pavyzdžiui, ketvirtojo „Gearbest“ gimtadienio proga planšetiniam kompiuteriui „Lenovo TAB3 8 Plus“ yra taikoma 18% nuolaida, kas reiškia, kad dabar Kinijoje jį galite įsigyti už maždaug 138 eurų.

Tokia „Lenovo TAB3 8 Plus“ kaina atrodo itin kukliai po to, kai paaiškėja, kad šis planšetinis kompiuteris yra aprūpintas europiečių labai gerai vertinamu aštuonių branduolių „Qualcomm Snapdragon 625“ centriniu procesoriumi bei „Adreno 506“ vaizdo plokšte.

Be to, „Lenovo TAB3 8 Plus“ taip pat dar gali pasigirti 3 GB operatyviąja RAM atmintine, 4250 mAh talpos baterija, 16 GB vidine ROM atmintimi, integruotu IEEE 802.11ac WiFi ryšio moduliu (3G/4G palaikymo neturi), 8 colių IPS technologijos ekranu (1920 x 1200) bei įdiegta lietuvių kalbos palaikymą turinčia „Android 6.0“ operacine sistema.

Jeigu vis dar trūksta priežasčių kodėl „Lenovo TAB3 8 Plus“ turėtumėte įsigyti būtent dabar, tai norime pridėti tai, kad šiuo metu pirkdami šį planšetinį kompiuterį nemokamai dar gausite ir originalų silikoninį dėklą bei apsauginę ekrano plėvelę. Įprastai šie papildomi „Lenovo TAB3 8 Plus“ priedai kainuoja apie 20 eurų.

Tuo pačiu dar pridėkite ir šiuo metu planšetiniam kompiuteriui taikomą 18% nuolaidą ir bendroje sumoje gausite beveik 45 eurus siekiančią nuolaidą.

Tuo tarpu jeigu dėl vienų ar kitų priežasčių „Lenovo TAB3 8 Plus“ planšetinis kompiuteris jums vis tiek neįtinka, tuomet būtinai rekomenduojame pasidomėti ir kitais „Tablet PC & Accessories Sale“ išpardavimo pasiūlymais. Šis išpardavimas ypatingas dėl tos priežasties, nes jame su didelėmis nuolaidomis siūloma įsigyti ne tik planšetinius, bet ir įvairių gamintojų („ASUS“, „Lenovo“, „MSI“, „Jumper“, „Xiaomi“ ir t.t.) kokybiškus nešiojamus kompiuterius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(17)
(2)
(15)

Komentarai ()