Neįtikėtinai pigus ir labai gerai vertinamas smagus mažytis dronas „JJRC H8 Mini“ - galėsite džiaugtis ir namie (Video)  (5)

Dronai yra labai populiarūs žaislai. Žinoma, kai kurie entuziastai supyktų, kad juos taip pavadinome, nes kartais mėgėjiški bepiločiai orlaiviai yra naudojami kaip darbo įrankiai. Jie filmuoja, fotografuoja, stebi aplinką. Tačiau šis „JJRC H8 Mini“ yra ne kas kito, kaip tik paprastas, bet labai smagus žaislas už labai prieinamą kainą. Tik neleiskite jo dydžiui jūsų suklaidinti - „JJRC H8 Mini“ gali atlikti ir keletą triukų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JJRC H8 Mini“ yra neįtikėtinai mažas dronas. Jis iš tiesų be vargo tilptų jūsų kišenėje - jis yra vos 11 cm pločio. Tai reiškia, kad šį droną galite be problemų skraidinti ir namuose, kur jam netrukdys vėjas, lietus ar kitos nemalonios oro sąlygos. Maži dronai iš tiesų negali pakęsti vėjo, o lauke juos lengva pamesti.

Tačiau nemanykite, kad „JJRC H8 Mini“ negali nuskristi toli nuo savo šeimininko - šis dronas nepraras ryšio ir per 30 metrų atstumą. Valdomas jis ne telefonu, o pridedamu pulteliu, kuriame yra ir pora ypatingų mygtukų - vienas paliepia dronui atlikti apsivertimą, o kitas - sugrįžti pas savo šeimininką.

Apsivertimus šiam dronui padeda atlikti 6 ašių giroskopas. Be jokios abejonės, šis vikrus dronas yra linkęs atsitrenkti į sienas ir kitas kliūtis, todėl jis turi propelerių apsaugas ir smūgius sugeriančias pagalvėles po varikliais. Ypač įspūdingai „JJRC H8 Mini“ viražai atrodys tamsoje, nes šio drono korpuse yra keli spalvoti LED. Tai - tiesiog smagus, mažas žaislas, kuris suteiks šypseną ir nustebins.

Visgi, mažas dydis turi ir daugiau trūkumų šalia neatsparumo vėjui. „JJRC H8 Mini“ turi mažytę 150 mAh bateriją. Jos pakanka vos 5-7 minučių skrydžiui, o paskui droną tenka įkrauti apie 45 minutes. Visgi, turint omenyje, kad „JJRC H8 Mini“ yra tik žaislas, kuriuo, tikriausiai, naudositės tik viduje, trumpas skrydžio laikas tikriausiai nėra tokia jau didžiulė problema.

„JJRC H8 Mini“ yra labai lengvai valdomas, labai mažas ir tiesiog smagus dronas. Jis, kaip tikriausiai jau supratote, neturi jokios kameros, o pultelio baterijomis (3 X AAA) teks pasirūpinti patiems. Labai nesužavės ir pakuotė, tačiau tokios ir galima tikėtis, nes šis dronas yra labai pigus. „JJRC H8 Mini“ kainuoja  €13,62, galima rinktis iš dviejų spalvų. Beje, „JJRC H8 Mini“ labai patinka savo pirkėjams - 961 žmogus šiam dronui vidutiniškai skyrė 4,86 žvaigždutes iš 5.

„JJRC H8 Mini“ apžvalga video siužete

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai (5)