Ekonomiškas ir pasižymintis puikiu darbo našumu: paviešinti naujojo „Vernee X1“ 6 GB RAM + 64 GB ROM žaidimų testavimo rezultatai (Video)  (1)

„Vernee“ kompanija tik ką išleido naują „Vernee X“ serijos išmanųjį telefoną „Vernee X1“ 6 GB RAM + 64 GB ROM. Kaip teigia gamintojas, lyginant su ankstesniu „Vernee X“ telefonu, naujoji versija pasižymi galingesniu darbo našumu bei mažesne kaina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kompanija teigia, kad jie optimizavo techninę ir programinę „Vernee X1“ įrangą.

Išmanųjį telefoną aprūpino galingu „Helio P23 LPDDR4X“ 8-nių branduolių procesoriumi, kuris pasiekia 2,5 GHz dažnį. „Mali-G71-MP2“ vaizdo plokštė, optimizuota „VOS“ sistema ir naujausia programėlių valdymo sistema pagerino „Vernee X1“ telefone operacinės sistemos veikimą. Ir nors našumas padidėjo 10 %, pats energijos suvartojimas sumažėjo 15 %.

„Vernee X1“ aprūpintas 6 GB RAM ir 64 GB ROM, taip pat palaiko 128 GB papildomą atminties kortelę.

Kaip teigia „Vernee“ kompanija, naujasis jų kūrinys dar geriau susitvarko su naujausiais žaidimais. Patys žaidimai yra įkeliami ir žaidžiami be jokių trikdžių, sklandžiai ir kokybiškai. Be to, naujasis „Vernee X1“ pasižymi puikia veikimo ištverme, o palyginus su kitais modeliais, kurie kaina panašūs į „Vernee X1“, tampa aišku, kad „Vernee X1“ juos kainos ir kokybės santykiu gerokai lenkia.

Priminsime, jog dabar vyksta išankstiniai „Vernee X1“ užsakymai - internetinėje parduotuvėje Banggood.com šį naująjį „Vernee X1“ išmanųjį telefoną galima įsigyti už 164 eurus.

Vaizdo įraše testuojamas „Vernee X1“:

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(2)
(6)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: