Kinijos turgelio stebuklai: anonso proga su nuolaidomis siūlomas išmanusis telefonas „Blackview P10000 Pro“ – rekordinė 11000 mAh talpos baterija, 6“ ekranas ir Sony jutiklis  (1)

Iš pirmo žvilgsnio daugelis Kinijoje sukurtų išmaniųjų telefonų atrodo itin panašiai. Vis dėlto skirtingų gamintojų siūlomą produkciją analizuojant atidžiau paaiškėja, kad net ir vietiniai Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojai dažniausiai geba išsiskirti tam tikrais specifiniais akcentais. Bene geriausiai tokias tendencijas šiuo metu patvirtina Kinijos gamintojas „Blackview“. Nors pastarojo gamintojo išmanieji telefonai dizaino aspektu revoliucijos tikrai nežada, tačiau jeigu pasidomėsite „Blackview“ išmaniųjų telefonų baterijų galimybėmis, patikėkite, liksite maloniai nustebę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Norint tuo įsitikinti tereikia susipažinti su naujos kartos išmaniuoju telefonu „Blackview P10000 Pro“. Šis išmanusis telefonas ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes yra aprūpintas net 11000 mAh talpos baterija. Nors ir kaip neįtikėtinai tai skamba, tačiau, pasak gamintojo, „Blackview P10000 Pro“ budėjimo režime gali veikti net iki 50 dienų, o šiuo išmaniuoju telefonu naudojantis pakankamai intensyviai bateriją taip pat teks įkrauti tik kas septintą dieną.

Šiuo atveju dar norisi pridėti ir tai, kad šiuo metu „Blackview P10000 Pro“ yra parduodamas su „Android 7.1“ operacine sistema, tačiau gamintojas oficialiame puslapyje aiškiai pabrėžia, kad šis išmanusis telefonas jau itin greitai sulauks ir „Android 8.1“ atnaujinimo.

Šis aspektas yra labai svarbus kalbant apie kiniškus išmaniuosius telefonus, kadangi dauguma vietinių Kinijos gamintojų vietoje OS atnaujinimo verčiau tiesiog išleidžia naują išmanųjį telefoną. Galbūt toks sprendimas patogus gamintojui, tačiau tikrai ne pirkėjui. Taigi, yra tikrai labai džiugu, kad šią nusistovėjusią nuomonę Kinijos rinkoje savo realiais darbais dabar bando keisti sparčiai populiarėjantis gamintojas „Blackview“.

Papildomo prestižo „Blackview P10000 Pro“ išmaniajam telefonui taip pat prideda ir 6 colių IPS technologijos itin siaurą kraštinį rėmelį turintis „Sharp“ ekranas (2160 x 1080), gale integruota dviguba „Sony IMX 298“ sensorius naudojanti kamera (16 MP + 0,3 MP) bei „Samsung“ sukurta 4 GB operatyvioji RAM atmintinė ir 64 GB vidinė ROM atmintis.

Čia dar galima pridėti ir tai, kad „Blackview P10000 Pro“ gali pasigirti integruotu našiu Helio P23 (MT6763) centriniu procesoriumi, įdiegta USB C tipo jungtimi bei realizuotu baterijos greito įkrovimo techniniu sprendimu, kurio dėka 11000 mAh talpos bateriją šiuo atveju galima pilnai įkrauti vos per dvi su puse valandos.

Galiausiai skubame pranešti, kad anonso proga „Blackview P10000 Pro“ Kinijoje yra taikoma papildoma nuolaida, todėl šiuo metu šį išmanųjį telefoną galite įsigyti už tikrai itin patrauklią 170 eurų kainą. Tuo tarpu jau nuo kito pirmadienio „Blackview P10000 Pro“ turėtų brangti maždaug 30 eurų, todėl Kinijos elektroninėse parduotuvėse kainuos apie 200 eurų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(10)
(-2)

Komentarai (1)