Beprotiškas ​„Xiaomi Mi 8“ populiarumas: visi pirmieji telefonai buvo iššluoti per mažiau nei minutę (Kinijoje skelbiama įdomi akcija - „Mi 8“ su 100€ nuolaida)  (2)

Paprasčiausias pirmojo pardavimo pakartojimas: ​visi ​„Xiaomi Mi 8“ telefonai buvo parduoti per mažiau nei minutę. Pirmajame pardavime visi flagmano modeliai buvo parduoti per 37 sekundes. Tai parodo, kaip patraukli kaina ir didelis našumas populiarina kompanijos vardą Kinijoje ir užsienio rinkose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remiantis ​​„Anzhuo“, buvo parduodami trys ​​„Xiaomi Mi 8“ modeliai: 6 GB RAM / 64 GB vidinės atminties modelis, 6 GB RAM / 128 GB vidinės atminties modelis bei paskutinis, tačiau neprasčiausias 256 GB modelis. Nors prietaisas turėjo mėlynos ir auksinės spalvos variantus, vis tiek visi modeliai buvo parduoti labai greitai.

Deja, nebuvo pateikta informacijos, kiek tiksliai modelių buvo parduota. Kaip bebūtų, jei palygintumėte „Xiaomi Mi 8“ funkcijas, parametrus ir kitas detales su ​​„OnePlus 6“, pastebėtumėte, kad ​​„Mi 8“ kaina yra labai patraukli ir tai yra pigiausias telefonas su ​​„Snapdragon 845“ čipsetu.

6 GB RAM / 64 GB modelio turėtų užtekti daugumai vartotojų. Vis dėlto, yra žmonių, kuriems reikia daugiau atminties, o kadangi prietaisas neturi išplečiamos atminties, tenka pirkti didesnės atminties modelius.

Nors parduotų vienetų kiekis nebuvo atskleistas, manome, kad jis yra labai didelis dėl geros telefono kainos ir našumo santykio.

​​„Xiaomi Mi 8“ populiarumą rodo ir mažas modelių pasirinkimas parduotuvėse - net su ženkliais antkainiais, kai kainuoja virš 500-600€, jie perkami labai sparčiai.

Galima sutaupyti 100€

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: EkranuTaisymas.lt
EkranuTaisymas.lt
(5)
(10)
(-5)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: