Kas slepiasi Urugvajaus futbolo žvaigždės Luiso Suarezo garaže? Štai kokiais automobiliais susižavėjo šis sportininkas  ()

Ne tik efektingais įvarčiais, bet ir nesportišku elgesiu aikštėje pagarsėjęs Urugvajaus rinktinės lyderis Luisas Suarezas – viena spalvingiausių šio pasaulio čempionato asmenybių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

L. Suarezas žaidžia „Barcelona“ klube. Puolėjas gali pasigirti įspūdingais turtais, kurių vertė siekia 35 mln. eurų.

Greta solidaus maždaug 14 mln. eurų atlyginimo, kurį futbolininkui moka dabartinis jo klubas, įspūdingas pinigų sumas urugvajietis uždirbo ir iš reklamų. Jis garsino tokius prekės ženklus, kaip „Pepsi“ ar Dr. Dre siūlomas „Beats“ ausines.

L. Suarezas neabejingas ir automobiliams. Tiesa, jis pirmenybę teikia ne brangiausiems sportiniams automobiliams, o vokiškai markei „Audi" ir „premium" segmento visureigiams.

Jo turimi automobiliai skirti ne pasigrožėti, o jais naudotis. Vokietijos gamintojas yra „Barcelona“ klubo rėmėjas, todėl neatsitiktinai puolėjo garaže dominuoja šios markės modeliai.

L. Suarezo kolekcijoje – vos vienas superautomobilis. Futbolininkas vairuoja „Audi R8“, kurio vertė siekia 150 tūkst. eurų. Iš sportiškų automobilių futbolininkas taip pat turi 73 tūkst. eurų kainuojantį „Audi A7 Sportback“ ir 117 tūkst. eurų vertės „RS6 Performance", kuris pagal galią taip pat galėtų būti priskiriamas superautomobiliams. Tačiau puolėją labiau traukia dideli prabangūs visureigiai. Jų gama itin plati – pradedant prašmatniais europietiškais modeliais ir baigiant archajiška amerikietiška technika.

56 tūkst. eurų vertės BMW X5, apskritai, yra vienas mėgstamiausių šio futbolininko automobilių. Greta šio visureigio dar yra „Audi Q7“ (47 tūkst. eurų) ir Q5 (35 tūkst. eurų), kuriuos puolėjas gavo iš klubo rėmėjų. Futbolininkas taip pat turi „Range Rover Sport“ (57 tūkst. eurų) ir „Cadillac Escalade“ (69 tūkst. eurų).

Išskirtiniai L. Suarezo automobiliai

1. „Audi RS6 Performance“ universalas

„Audi RS6 Performance“ universalas šiuo metu yra pats galingiausias iš visų futbolininko turimų automobilių.

Praktiškame jo kėbule sumontuotas nekuklus dviem turbinomis aprūpintas 4 litrų darbinio tūrio V8 tipo variklis, kurio maksimali išvystoma galia siekia 605 AG, o didžiausias sukimo momentas – 700 Nm.

Ši galingiausia versija nuo 0 iki 100 km/val. įsibėgėja per 3,7 sekundės, o klientams pageidaujant pašalinus ribotuvą maksimalus išvystomas greitis siekia 305 km/val.

2. „Audi R8“

Vienintelis futbolininko garaže laikomas superautomobilis nėra visiškai naujas.

Pirmos kartos modelio atmosferinis 4,2 litro V8 tipo variklis išvysto maksimalią 420 AG galią ir 430 Nm sukimo momentą. Tokios traukos užteko tam, kad nuo 0 iki 100 km/val. sportinis kupė įsibėgėtų per 4,6 sekundės. Automobilis svėrė 1565 kilogramus, tačiau dėl aptakaus kėbulo galėjo išvystyti 302 km/val. maksimalų greitį.

3. „Range Rover Sport“

L. Suarezas turi futbolininkų itin mėgstamą „Range Rover“ modelį, tačiau tai nėra pati galingiausia versija. Joje sumontuotas 3 litrų darbinio tūrio V6 tipo variklis su mechaniniu kompresoriumi.

Šešių cilindrų motoras suteikia 340 AG galią ir 450 Nm sukimo momentą. Visureigis sveria daugiau nei 2,1 toną, todėl įsibėgėjimas nuo 0 iki 100 km/val. trunka daugiau nei 7 sekundes. Maksimalus išvystomas greitis siekia 209 km/val.

4. BMW X5

Šiek tiek senesnis už „Range Rover“ visureigį šis BMW X5 visgi turi galingesnį variklį. Tai yra dviem turbinomis aprūpintas 4,4 litro darbinio tūrio V8 tipo motoras, išvystantis 407 AG galią ir 600 Nm sukimo momentą. 2,3 tonos sveriantis X5 nuo 0 iki 100 km/val. įsibėgėja per 5,5 sekundės ir išvysto maksimalų 240 km/val. greitį.

5. „Cadillac Escalade“

Šio gigantiško visureigio kėbulo ilgis siekia 5,1 metro, o svoris viršija 2,6 tonos. Jo ratus suka atmosferinis 6,2 litro atmosferinis V8 tipo variklis, kurio maksimali išvystoma galia siekia 409 AG, o didžiausias sukimo momentas – 565 Nm. Tokios traukos užtenka, kad nuo 0 iki 100 km/val. visureigis įsibėgėtų greičiau nei per 7 sekundes. Maksimalus jo išvystomas greitis siekia 170 km/val.

6. „Audi Q7“

Tai pats praktiškiausias iš futbolininko turimų automobilių, kuriame sumontuotas ir paskirtį atitinkantis variklis. 3 litrų darbinio tūrio V6 tipo dyzelinis agregatas puikiai tinka ilgoms kelionėms – jo degalų sąnaudos nedidelės, o 245 AG galios važiuojant su šeima visiškai užtenka. Motoro trauka per aštuonių laipsnių automatinę transmisiją perduodama firminei „quattro“ pavarai. Nuo 0 iki 100 km/val. šis šeimyninis automobilis pagreitėja per 8 sekundes, o maksimalus išvystomas greitis siekia 216 km/val.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(1)
(30)
(-29)

Komentarai ()