Pasirodė skundai, kad savaime lūžta „OnePlus 6“ telefono galinis stiklas: kas iš tikro yra kaltas?  (5)

Vėl padaugėjo kalbų apie „OnePlus 6“, tačiau ne dėl to, kad kompanija pristatė naujos spalvos modelį Jungtinėse Valstijose. Priežastis yra blogesnė. Buvo pranešta, kad galinis stiklas, esantis šalia prietaiso garso mygtukų, lengvai dūžta be vartotojų pastangų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kai kurie „Reddit“ vartotojai pranešė, kad elegantiškas „OnePlus 6“ dizainas nėra atsparus įtrūkimams. Pirmą kartą apie šią problemą buvo pranešta, kai vienas „Reddit“ vartotojas pasidalino nuotrauka, kurioje buvo matomas „OnePlus 6“ su sudužusiu galiniu stiklu.

Kitas vartotojas pasidalino dar viena „OnePlus 6“ nuotrauka su įtrūkimu toje pačioje vietoje. Pasak telefono savininko, stiklas įtrūko ne dėl jo kaltės, o pats savaime.

Kitas vartotojas skundėsi, kad jo telefonas nukrito ant minkšto paviršiaus ir dėklas, kuris buvo parduodamas kartu su telefonu, neapsaugojo prietaiso nuo įtrūkimo. Savo bėdas išreiškė ir dar vienas vartotojas, kuris teigia telefoną visada laikęs mediniame dėkle, kurį nusipirko kartu su prietaisu.

Šiuo metu sunku spręsti, kas sukelia stiklo įtrūkimą. Kai kurie vartotojai mano, kad jie nusipirko brokuotą prietaisą. Kiti mano, jog dėl to kalti dizaino trūkumai. Buvo parduota milijonas „OnePlus 6“ vienetų per labai trumpą periodą ir nebuvo pranešta apie jokias rimtas bėdas kaip ši.

„OnePlus 6“ galą sudaro stiklas ir galbūt komponentų įkaitimas, ypač „Snapdragon 845“ procesoriaus, galėjo priversti galą išsiplėsti ir sukelti įtrūkimus toje vietoje. Vis dėlto, vienas iš šių įtrūkimų atsirado telefono kampe, o ten procesoriaus tikrai nėra.

„Reddit“ vartotojai priėjo išvadą, kad dėl šios situacijos kalti dizaino trūkumai, o kiti vartotojai mano, kad dėl įtrūkimo kalti neatsargūs savininkai. Sėdėjimas, laikant telefoną galinėje kišenėje, irgi gali sukelti stiklo įtrūkimą, todėl telefonus su stiklais iš abiejų pusių reikia naudoti atsargiai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: EkranuTaisymas.lt
EkranuTaisymas.lt
(5)
(9)
(-4)

Komentarai (5)