Kinijos turgelio stebuklai: skelbiama fantastiška kaina už vieną geriausių pasaulyje flagmanų „OnePlus 6“ - bene pats sparčiausias 2018 metų telefonas, galima sutaupyti nuo 170€ iki 260€ (Video)  (1)

Kinija jau gana seniai garsėja kaip išmaniųjų telefonų kraštas. Vis dėlto tarptautinį pripažinimą visais aspektais kol kas pavyko pasiekti tik „Huawei“, „Lenovo“, „Xiaomi“ ir „OnePlus“ išmaniesiems telefonams. Galbūt netgi galima sakyti, kad „Lenovo“ sėkmė yra gana sąlyginė ją lyginant su „Xiaomi“ ar „OnePlus“. Ir visa tai akivaizdžiai atsispindi paskutinių kelerių metų laikotarpyje. Pavyzdžiui, kol „Lenovo“ savo gerbėjus bando atrasti Azijos ar kitose artimose rinkose, tuo metu „OnePlus“ naujausi išmanieji telefonai itin sparčiai gerbėjų ratą sugeba auginti ir Europoje bei Amerikoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai:

  • Ekranas: 6,28 colių įstrižainės AMOLED technologijos ekranas (2280 x 1080, 402 PPI), nuo susibraižymų saugo aukštos kokybės „Corning Gorilla Glass 5“ stiklas.
  • Procesorius: itin spartus 8 branduolių 2,8 GHz taktinio dažnio „Qualcomm Snapdragon 845“ centrinis procesorius.
  • Vaizdo plokštė: „Adreno 630“.
  • Atmintis: 6 GB arba 8 GB RAM, 256 GB, 128 GB arba 64 GB vidinė duomenų atmintis, atminties kortelės lizdo nėra.
  • Kameros: dviguba galinė kamera su optiniu vaizdo stabilizavimu bei LED blykste (16 MP, f/1.7, 1/2.6", 1.22µm + 20 MP, f/1.7, 1/2.8", 1.0µm,), vienguba priekinė (16 MP, f/2.0, 1/3.1", 1.0µm).
  • OS: „OxygenOS“ operacinė sistema, sukurta „Android 8.1“ pagrindu.
  • Baterija: 3300 mAh talpos Li-Po tipo baterija.
  • Autorizacija: piršto antspaudų skaitytuvas.
  • Jungtys: 3.5 mm audio jungtis, Type-C USB 2.0.
  • Ryšiai: (4G dažnio juostos Lietuvoje): Bluetooth 5.0; WiFi 802.11 a/b/g/n/ac; DLNA; A-GPS; GLONASS; BDS; palaikomi 4G LTE dažniniai kanalai : B1, B2, B3, B4, B5, B7, B8, B12, B17, B18, B19, B20, B25, B26, B28, B29, B30, B32, B34, B38, B39, B40, B41, B66, B71.
  • Jutikliai: akselerometras, giroskopas, kompasas.
  • Korpusas: aliuminio rėmelis, stiklas.
  • Išskirtinės savybės: itin gerai vertinamas visame pasaulyje dėl labai gero kainos ir kokybės santykio.
  • Matmenys ir masė: 15.57 x 7.54 x 0.78 cm; 177 g.

Kaina:

Apžvalgininkai sutinka, kad „OnePlus 6“ išmaniojo telefono esminis koziris – aukščiausios klasės techninės charakteristikos už praktiškai visiems prieinamą kainą. Šis išmanusis telefonas šiek tiek kritikos sulaukia dėl to, nes nėra atsparus vandeniui bei dulkėms ir taip pat neturi įdiegto belaidžio įkrovimo palaikymo. Vis dėlto praktika rodo, kad dažnam pirkėjui šios funkcijos dažniausiai nesuteikia didelės pridėtinės vertės renkantis išmanųjį telefoną.

Svarbu pabrėžti ir tai, kad nors ir „OnePlus 6“ yra aprūpintas net 6,28 colių įstrižainės ekranu, jis vis tiek išlieka gana kompaktiškas kitų išmaniųjų telefonų kontekste. Pavyzdžiui, „Huawei P20 Pro“ turi šiek tiek mažesnės 6,1 colių įstrižainės ekraną, tačiau savo korpuso matmenis (15,5 x 7,39 x 0,78 cm) vis tiek prilygsta didesnį ekraną turinčiam „OnePlus 6“ išmaniajam telefonui (15,5 x 7,5 x 0,78 cm).

Įdomu, kad tiek Lietuvos, tiek užsienio apžvalgininkai sutinka, jog „OnePlus 6“ tai turbūt pats greičiausiais „Android“ išmanusis telefonas esantis rinkoje. Šiuo atveju džiugina, kad ši sparta atsispindi ne tik sintetiniuose bandymuose, bet ir su „OnePlus 6“ atliekant realias praktines užduotis. „OnePlus 6“ be visiškai jokių sutrikimų naudojant aukščiausius grafikos nustatymus veikia ir su tokiais žaidimais, kaip „PUBG Mobile“ ar „Asphalt 8“.

Galiausiai galima pridėti ir tai, kad išmanusis telefonas „OnePlus 6“ šiuo metu patenka net ir į tokių leidinių akiratį, kaip „Business Insider“. Būtent leidinio „Business Insider“ technologijų apžvalgininkas Antonio Villas-Boas sudarė geriausių šiuo metu rinkoje esančių išmaniųjų dešimtuką ir į jį, žinoma, taip pat įtraukė „OnePlus 6“ išmanųjį telefoną.

Atsiliepimai

Kinijos elektroninėse parduotuvėse galima įsigyti skirtingų modifikacijų „OnePlus 6“ išmanųjį telefoną. Vis dėlto bent jau kol kas pirkėjai dažniausiai renkasi išmaniojo telefono variantą su 6 GB RAM ir 64 GB vidine ROM atmintimi, o tai bene geriausiai patvirtina nuolatos augantis teigiamų atsiliepimų skaičius.

Pavyzdžiui, aukščiau minėtą „OnePlus 6“ modifikaciją jau spėjo įvertinti 25 pirkėjai, kurių bendras įvertinimas šiam išmaniajam telefonui šiuo metu siekia 4,96 žvaigždutes iš penkių galimų. Keli naudingi pirkėjų atsiliepimai:

  • Catherine. Man patinka fotografuoti – tai pagrindinė priežastis, kodėl pasirinkau šį išmanųjį telefoną. Itin teigiamai vertinu kameros spartą bei suteikiamas dvigubos 16 MP + 20 MP kameros galimybės. Tenka pripažinti, kad nieko panašaus dar niekada neteko sutikti kitame išmaniajame telefone už tokią kainą.
  • Frank. Tai yra būtent tai ko aš ieškojau. Aš mėgstu žaisti žaidimus, fotografuoti ir klausytis muzikos. Aštuonių branduolių procesorius, 16 MP + 20 MP dviguba kamera ir suderinamumas su mano greitąjį įkrovos techninį sprendimą palaikančiomis ausinėmis – tai yra nuostabu! Manau, kad šiuo metu surasti tiek funkcijų už tokią kainą yra itin sunku, todėl man – tai tobulas išmanusis telefonas.
  • Fede. Sakyčiau, kad tai yra fantastiškas išmanusis telefonas, kuris išsiskiria moderniu dizainu ir labai geromis techninėmis charakteristikomis. Bateriją vertinu teigiamai, o esant reikalui greitasis baterijos įkrovimas savo funkciją taip pat atliekai nepriekaištingai. Tenka pripažinti, kad ekranas yra gana didelis, bet ilgiau pasinaudojus supranti, kad grįžti prie mažesnės įstrižainės išmaniojo telefono tiesiog nebesinori. Esu visiškai patenkintas „iPhone 6“ iškeitęs į „OnePlus 6“.
  • Andrew. Naujos kartos „Snapdragon 845“ centrinis procesorius, labai greitos prieigos vidinė atmintis ir daugiau nei pakankamas kiekis RAM. Visa tai kartus su „OxygenOS“ operacine sistema priešakyje būtent ir yra nepriekaištingos spartos garantas. Nors ši platforma labai primena oficialią „Android“ versiją, tačiau papildomų naudingų funkcijų tikrai taip pat turi.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(14)
(-6)

Komentarai (1)