„Xiaomi“ pristatė „Mi 8 Lite“: 6.26 colių ir 19:9 ekranas, „Snapdragon 660“ ir dviguba kamera (Video)  ()

Kinijoje surengtoje spaudos konferencijoje „Xiaomi“ paskelbė apie naują išmanųjį telefoną – „Xiaomi Mi 8 Lite“, kuris yra prieš kelis mėnesius išleisto flagmano „Xiaomi Mi 8“ paprastesnė versija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Mi 8 Lite“ turi 6,26 colio Full HD+ 19:9 formato ekraną, kurio skiriamoji geba lygi 2560 x 1080 taškų. Viduje darbuojasi „Qualcomm Snapdragon 660“ aštuonių branduolių procesorius kartu su „Adreno 512“ GPU. Šis SoC gaminamas naudojant pakankamai pažangų 14 nm FinFET procesą ir gali pasigirti dirbtiniu intelektu. Telefonas siūlys tris atminties konfigūracijas: 4GB RAM ir 64 GB ROM, 6/64 GB bei 6/128 GB.

Priekinė kamera aprūpinta 24 megapikselių „Sony IMX576“ jutikliu ir f/2.2 diafragma. Ji taip pat palaiko dirbtinio intelekto pagrindu veikiančias funkcijas. Čia įdiegtos naujos kartos AI „Smart Beauty“ technologijos, kurias kompanija vadina „AI Makeup Beauty“. Taip pat yra panaši funkcija vaizdo įrašymui – „AI Beauty“.

Galinėje pusėje įtaisyta AI pagrįsta dviejų kamerų konfigūracija, išdėstyta horizontaliai. Ją sudaro 12 megapikselių pagrindinis ir 5 MP pagalbinis jutikliai su f/1,9 diafragma. Fotoaparatas taip pat palaiko reguliuojamą fono išblukimo intensyvumą. Jį papildo „AI Scene Recognition“ funkcija, o kompanija pridėjo dvi naujas dirbtinio intelekto scenas – „paplūdimys“ ir „jūros dugnas“.

Stiklinis išmanusis gali pasigirti prabangos išvaizdai suteikiančiu veidrodiniu efektu, kuris pasiekiamas naudojant atspindinčią nano plokštelę, panašią į „Huawei P20“. Renginio metu „Xiaomi“ palygino telefoną su neseniai anonsuotu „iPhone XR“ pabrėždami, kad „Mi 8 Lite“ yra plonesnis, turi minimalius rėmelius ir mažesnę išpjovą ekrano viršuje.

Naujiena turi standartinį ryšių pasirinkimų komplektą, įskaitant 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth 5.0 ir GPS. Įdiegta „Android Oreo“ operacinė sistema su MIUI vartotojo sąsaja, o maitina išmanųjį telefoną 3350 mAh baterija, palaikanti greito įkrovimo technologiją.

Pirmą kartą „Xiaomi“ siūlo gradiento spalvų pasirinktis, o viso variantų bus trys – Dream Blue, Twilight Gold ir juoda.

Apie „Xiaomi Mi 8 Lite“ kainas parašysime atskirai - pristatymas pirkėjams Kinijoje planuojamas nuo rugsėjo 25 d.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(11)
(3)
(8)

Komentarai ()

Susijusios žymos: