Buvęs „Apple“ marketingo direktorius išsiliejo ant kompanijos ir grąžino savo sulinkusį „iPad Pro“  ()

„Apple“ linkstančių prietaisų skandalas pasikartojo po 2018 metų „iPad Pro“ serijos pasirodymo, kai vartotojai pranešė, jog jų brangūs planšetiniai kompiuteriai sulinko, nors jie nepatyrė jokios fizinės žalos. „Apple“ atsakė, jog problema yra normali ir nėra dėl ko nerimauti, o vartotojai susidūrę su šia problema galėjo atgauti sumokėtus pinigus arba pasikeisti įrenginį. Vis dėlto ši problema toli gražu nėra normali ir ji dar labiau išaugs, kadangi buvęs „Apple“ marketingo direktorius Michael Gartenberg grąžino savo sulinkusį „iPad Pro“ ir liko nepatenkintas, kokiu būdu kompanija tvarkėsi su neigiama reklama.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2019-01-03 Buvęs „Apple“ marketingo direktorius išsiliejo ant kompanijos ir grąžino savo sulinkusį „iPad Pro“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gartenberg išsiliejo savo „Twitter“ paskyroje. Jis pareiškė, kad „Apple“ turi užkirsti kelią tokiems prietaisų linkimams. Paskutinį sykį su panašia problema „Apple“ susidūrė, išleidę „iPhone 6“ bei „iPhone 6 Plus“ 2014 metais. Technologijų gigantai 2015 metais susidorojo su šia bėda, panaudoję stipresnį 7000 serijos aliuminį ir išleidę „iPhone 6S“ bei „iPhone 6S Plus“.

Panašu, kad buvęs vadovas taip pat nėra patenkintas „Apple“ monitorių kokybės kontrole. Pasak jo, kai kurie ekranai turi pastebimus mirusius pikselius. Vienas „Twitter“ vartotojas taip pat pranešė, kad „iMac Pro“ turi panašią problemą, bet „Apple“ jos nepripažįsta ir nesuteikia pakaitinių prietaisų.

Gartenberg nepasakė, kurį modelį jis grąžino, tačiau 12.9 colių 2018 metų „iPad Pro“ yra labiau linkęs sulinkti dėl didesnio dydžio. Negalima sakyti, kad 11 colių modelis yra patvaresnis, kadangi „YouTube“ vaizdo įrašų kūrėjas JerryRigEverything mažesnį variantą nesunkiai perlaužė pusiau. „Apple“ atstovas Dan Riccio vėliau pasisakė dėl vykstančios problemos, tačiau tai, ką jis pasakė, supykdė „Apple“ klientus.

Pasak Riccio, 2018 metų „iPad Pro“ atitiko ar net pranoko kompanijos aukštos kokybės standartus, o sulinkimai, su kuriais susiduria vartotojai pasireiškia dėl jautraus gamybos proceso. „Apple“ generalinis direktorius Tim Cook dar nekomentavo šios situacijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: EkranuTaisymas.lt
EkranuTaisymas.lt
(12)
(1)
(11)

Komentarai ()

Susijusios žymos: