Volstryto analitikai paskelbė, kuri „kompanija yra geriausias inovatorius per 30 metų ir turi patį pažangiausią produktų planą technologijų erdvėje ateinantiems 5-10 metų“ (Video)  (1)

„Tesla“ kompanija yra viena tų, kuri ypač priešina Volstryto finansų analitikus. Yra dalis tokių, kurie nuolat ieško progų pareikšti apie vis artėjantį kompanijos bankrotą, tačiau vis daugiau analitikų teigia, kad „Tesla“ (TSLA) kompanijos ateitis nuostabiai šviesi. Paskutinieji analitikų vertinimai ypač geri tiek kompanijai, tiek ir jos akcijų turintiems investuotojams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Wedbush Securities“ analitikas Daniel‘is Ives‘as teigia, kad „Tesla“ (TSLA) kompanijos akcijos ir ateityje suteiks daug optimizmo investuotojams.

„Per pastaruosius 30 metų Tesla tapo viena iš dinamiškiausių technologijų inovatorių ir, mūsų nuomone, jau įžengė į gerbiamų įmonių kategoriją, tokių kaip Apple ir Amazon, kuri per pastarąjį dešimtmetį pakeitė vartotojų pirkimo įpročius ir elgesį“, - teigė Ives‘as.

Jis taip pat pridūrė, kad „Tesla per ateinančius metus išliks technologijų titanu, net nepaisant galimų trumpalaikių turbulencijų. Žvelgdami į ateitį, manome, kad Tesla turi patį pažangiausią produktų planą technologijų erdvėje ateinantiems 5-10 metų.“

„Business Insider“ Ives‘as dar pažymėjo, kad „nors ilgame kelyje bus visko, tačiau tikimės, kad iki 2020-ųjų metų visame pasaulyje bus kasmet pagaminama nuo 750 000 iki 1 milijono vienetų Tesla elektromobilių ir toks tikslas yra tikrai pasiekiamas. Per ateinančius 5-10 metų bus dar efektyvesnė elektromobilių gamybą ir tai leis Tesla kompanijai pasiekti akivaizdžiai matomą pelningumo šuolį.“

Ives‘as pabrėžė, kad tai „bus nelygus kelias... [bet] mes manome, kad Tesla 2019-aisiais turi puikią galimybę padidinti  Model 3 elektromobilių pardavimus iki tokio lygio, kad tai taps masiniu FCF ir nešančiu didelį pelną, kaip kad nurodėme savo detalioje 2022-2030 automobilių gamybos apimčių analizėje“.

FCF yra grynasis pinigų srautas, kuris yra lygus pagrindinės veiklos pinigų srautui atėmus iš jo įsigytų investicijų (per tą patį ataskaitinį laikotarpį) vertę. Šis rodiklis parodo kiek įmonei realiai lieka pajamų iš pagrindinės veiklos. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Darius Verbickas
(25)
(2)
(23)

Komentarai (1)