Dabar kiekvienas galės iš savo kompiuterio „išspausti maksimumą“ – „Patriot“ pristato „Viper STEEL 4400 MHz DDRAM“  (2)

„Patriot“ kompanija yra pasaulinis lyderis atminties kaupiklių, operatyviosios atminties bei periferinių įrenginių srityse. Ir kompanija nenustoja stebinusi. Dabar skelbia apie patį greičiausią operatyviosios atminties rinkinį - „Viper STEEL DDR4 16 GB 4400 MHz.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dalis „Technologijos.lt“ skaitytojų tikriausiai jau yra girdėję „Patriot“ kompaniją bei skaitė „Technews.lt“ parengtą šios kompanijos „Viper“ serijos operatyviosios atminties apžvalgą.

Kaip ir galima suprasti iš pilno serijos pavadinimo, „Patriot“ savo klientams siūlo operatyviosios atminties modulius, kurie yra padengti iš specialiai suprojektuoto aukščiausios kokybės aliuminio lydinio.

Visi „Viper“ serijos operatyviosios atminties rinkiniai turi tokias šilumos išsklaidymo plokštes ir jos užtikrina, kad esant itin sunkioms užduotims, bus užtikrintas optimalus šilumos išsklaidymas bei maksimalus darbo našumas.

Svarbu paminėti ir tai, kad „Viper STEEL“ operatyviosios atminties rinkiniai yra suderinami su naujausiomis „Intel®“ ir „AMD™“ platformomis, užtikrinančiomis išskirtinį našumą ir stabilumą pačiose sudėtingiausiose kompiuterių darbinėse aplinkose.

„Viper STEEL“ operatyvioji atmintis „Intel XMP 2.0“ našumą pakelia į naują lygmenį ir gali pasiekti net 4400 MHz.

Gamintojas teigia, kad prieš patenkant į rinką, „Patriot“ atminties moduliai yra rankiniu būdu ištestuojami gamyklos darbuotojų ir tokiu būdu užtikrinama aukščiausia produktų kokybė.

Kalbant apie lustų gamintoją, kurio produkcija yra skirta atminties moduliams su 4000 MHz ir aukštesniais rodikliais, pirmenybė yra teikiama vieninteliam gamintojui - „Samsung“.

„Viper STEEL“ atminties ciklo uždelsimo trukmė yra CL19-19-19-39 ir įtampa siekia 1,45 V. Tad ši produkcija yra skirta tiems, kurie iš kompiuterio nori išspausti viską ką tik gali ir pasiekti maksimalų sistemos našumą.

Klientai, reikalaujantys didelio operatyviosios atminties našumo, dažniausiai yra patys ambicingiausi bei reikliausi, tačiau „Patriot“ teigia, kad jų produkciją gali įsigyti ir eilinis vartotojas, kuris turi gana ribotą biudžetą, tačiau nori patirti maksimalų malonumą, žaisdamas kompiuterinius žaidimus.

„Viper STEEL“ serijoje yra gana platus produktų asortimentas ir galima pasirinkti įvairius atminties rinkinius (du arba vieną), dažnius (nuo 3000 iki 4400 MHz) ir plačiausiai naudojamą DDR4 talpą (8 ir 16 GB).

Gamintojas pabrėžia ir tai, kad kaip ir visi „Patriot“ pagaminti atminties produktai, taip ir „Viper STEEL“ serijos produktams suteikiama garantija bei techninė pagalba.

„Patriot“ pripažįsta, kad „Viper STEEL“ serija palaipsniui pakeis ankstesnės kartos „Viper 4“. Be to, atsižvelgdama į besikeičiančius vartotojų poreikius, „Patriot“ praėjusių metų pabaigoje paskelbė, kad daugiau negamins operatyviosios atminties su LED, o pereis į pilną RGB.

Tai reiškia, kad gamintojas supaprastins savo „Viper DRAM“ produktų portfelį ir visą dėmesį nukreips į tris pagrindinius produktus:

  • „Viper Elite“ - geriausias kainos ir kokybės santykis;
  • „Viper STEEL“ - aukščiausios kokybės DRAM mėgėjams ir žaidėjams;
  • „Viper RGB“ - puikus našumas ir RGB apšvietimas. Pastarąją jau išbandė ir „Technews.lt“.

Beje, „Viper STEEL“ Lietuvos rinkoje pasirodo jau šį mėnesį. „Technews.lt“ šiuo metu kaip tik testuoja „Viper STEEL 16 GB 4400 MHz DDRAM“ ir visai netrukus pateiks savo verdiktą.

Prognozuojama, kad 16 GB 3000 MHz DDR4 operatyvioji atmintis kainuos apie 120 eurų, o 16 GB 4400 MHz DDR4 – iki 240 eurų.

„Patriot“ kompanija teigia siekianti išlaikyti prieinamas savo produkcijos kainas ir suteikti galimybę bet kuriam entuziastui didžiausią dažnio atmintį ir iš savo kompiuterio „išspausti maksimumą“.

Ir panašu, jog tai nėra vien tik kompanijos lozungai. Pasigilinus į kitų gamintojų tokios klasės operatyviosios atminties rinkinių kainas ir jas palyginus su „Patriot“, matyti, kad „Patriot“ produkcija kainuoja nuo 35 iki 70 % mažiau.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(3)
(5)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: