„RGB“ apšvietimas, programuojami mygtukai, pilnas atsparumas vandeniui ir dulkėms bei kiti privalumai - „Patriot“ pristato naujausios kartos žaidimų klaviatūrą „Viper V765“  ()

„Patriot“, pasaulinis atminties, SSD, periferinių žaidimams skirtų įrenginių gamintojas, pristato naujausią žaidimų klaviatūrą - „Viper V765“ su RGB apšvietimu ir mechaniniais „Kailh“ jungikliais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pranešama, kad ši klaviatūra bus dviejų versijų: su baltais „Kailh“ jungikliais ir su raudonais „Kailh“ jungikliais.

O su „Viper“ programine įranga vartotojai galės pagal savo poreikius prisitaikyti klaviatūrą, išnaudoti macro funkcijas bei kontroliuoti RGB apšvietimą.

Tad tai tikras džiaugsmas žaidimų mėgėjams.

Verta paminėti ir tai, kad „Viper V765“ klaviatūra turi tvirtą aliuminio korpusą, nuimamą magnetinę delnų atramą ir gamintojas yra įsitikinęs, kad net bėgant metams „Viper V765“ išliks tvirta ir užtikrinanti puikų našumą klaviatūra.

Kalbant detaliau, „Viper V765“ pasižymi ir įspūdinga IP65 apsauga. Ir pasigilinus į IP65 standarto įvertinimo subtilybes, matyti, kad IP65 užtikrina apsaugą nuo dulkių patekimo į įrenginį ir maksimalią apsaugą nuo vandens.

Pavyzdžiui, vienoje iš pirmųjų „Youtube“ apžvalgų teigiama, kad ši klaviatūra veiks net ir tada, kai vartotojas ant jos užpils stiklinę vandens, o RGB apšvietimas gali nustoti veikti 20-30 minučių.

Jau užsiminėme, kad „Viper V765“ klaviatūroje yra dviejų tipų „Kailh White“ ir „Kailh Red“ jungikliai.

Gamintojas teigia, kad kiekvienas jungiklis patyrė „ekstremalius išbandymus“ ir buvo paspaustas daugiau nei 80 milijonų kartų.

Tokiais testais „Patriot“ siekė užtikrinti, kad „Viper V765“ turimi „Kailh“ jungikliai būtų malonūs liesti, ilgaamžiai ir atlaikytų intensyvias žaidimų sesijas. Taip pat teigiama, kad dabar šių jungiklių reakcijos laikas padidėjo 45 %.

Kaip jau yra žinoma, RGB apšvietimas į žaidimų pasaulį, tiesiogine to žodžio prasme, atnešė naujų spalvų – daugiau nei 16,8 mln.

Ir „Patriot“ skatina visus maksimaliai išnaudoti RGB apšvietimą bei ji prisitaikyti prie savo asmeninių poreikių.

Išnaudoti 10-ies skirtingų LED reakcijų valdymą, daugiapakopį galinį klaviatūros LED apšvietimo pritemdymą bei kitas funkcijas.

Nors gamintojo siūlomų funkcijų asortimentas yra gana didelis, tačiau pats valdymas yra gana paprastas.

Pavyzdžiui, norint nustatyti klaviatūros apšvietimą, tereikia paspausti „F12“ mygtuką, pasirinkti profilį (paspaudžiant vieną iš penkių mygtukų: F1-F5), kurį norima nustatyti, ir paspausti mygtukus, kuriuos norima apšviesti.

Programinė „Viper“ įranga leidžia vartotojui individualiai prisitaikyti 103 mygtukus ir išsaugoti iki 5 skirtingų profilių.

Remiantis „Patriot“ pateikta informacija, „Viper V765“ klaviatūra pirkėjams bus prieinama nuo kovo pradžios ir kainuos apie 90 eurų. Atsižvelgiant į ganėtinai plačią „Viper V765“ funkcijų gausą, ši klaviatūra tarp pirkėjų gana greitai turėtų tapti itin populiari.

„Patriot“ siūlomų klaviatūrų asortimente iš viso yra 4 produktai:

  • „Viper V770“ - geriausias pasirinkimas žaidimų mėgėjams. Su RGB apšvietimu ir mechaniniais „Kailh Red“ jungikliais (čia galite perskaityti „Technews.lt“ apžvalgą);
  • „Viper V765“ - vandeniui ir dulkėms atspari klaviatūra su RGB apšvietimu ir dviem mechaninių „Kailh“ jungiklių pasirinkimais (baltos ir raudonos spalvos);
  • „Viper V760“ - RGB apšvietimas ir „Kailh Brown“ jungikliais;
  • „Viper V730“ - LED apšvietimas su „Kailh Brown“ jungikliais.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()