„DxOMark“ specialistai išbandė naują „Samsung Galaxy S10 +“ ir palygino su „Huawei“: tai kurie iš telefonų dabar turi geriausias kameras?  (2)

„DxOMark“ fotolaboratorijos specialistai jau išbandė naują „Samsung Galaxy S10 +“ ir pateikė savo verdiktą. Bandymuose trigubos pagrindinės fotokameros flagmanas gavo 114 taškų už fotografavimo galimybes ir 97 taškus už vaizdo įrašų kokybę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bendras rezultatas sudaro 109 balus. Tai tiek pat, kiek surinko ir reitingo lyderiai „Huawei Mate 20 Pro“ ir „P20 Pro“. Tai yra, atsižvelgiant į pagrindinės kameros fotografavimo galimybes, naujausias „Samsung“ nesugebėjo aplenkti praėjusių metų „Huawei“ modelių.

Tačiau „Galaxy S10 +“ laimėjo „selfie“ modulio teste, kuris buvo įvertintas 96 taškais – tai pirmoji vieta bendrame reitinge. Tie patys „Mate 20 Pro“ ir „P20 Pro“ pelnė tik 75 ir 72 taškus.

Tarp „Galaxy S10 +“ pagrindinės kameros privalumų galima paminėti šiuos: tikslus baltos spalvos balansas ir geras spalvų atkūrimas, mažas triukšmo lygis fotografuojant patalpose ir esant silpnam apšvietimui, platus dinaminis diapazonas, gera detalizacija didinant vaizdą ir realus „bokeh“ – suliejimo efektas.

Trūkumams ekspertai priskiria tai, kad fotografavimo režime nėra smulkių detalių, taip pat ryškumo praradimą, triukšmą ryškioje šviesoje ir kartais sutinkamus artefaktus nuotraukų suliejimo režime.

Priminsime, kad „Galaxy S10 +“ išmaniajame telefone įrengtas trigubas fotoaparatas su 12 megapikselių pagrindiniu moduliu su kintama diafragma, 16 megapikselių plačiakampiu jutikliu ir 12 megapikselių teleobjektyvu. Įrenginys turi dvigubą priekinę kamerą – 10 ir 8 megapikselių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: EkranuTaisymas.lt
EkranuTaisymas.lt
(8)
(12)
(-4)

Komentarai (2)