Kinijoje vaizdo kameros užfiksavo gąsdinantį vaizdą - „Tesla“ automobilis sprogo stovėdamas (Video)  ()

„Tesla“ pradeda tyrimą po to, kai Kinijoje susprogo gamintojo automobilis, praneša CNN.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kinijos socialiniame tinkle „Weibo“ pasirodžiusiame vaizdo įraše matyti, kaip iš Šanchajuje stovinčio balto „Tesla“ gamintojo elektromobilio veržiasi balti dūmai.

Šiame vaizdo įraše, kuris buvo nufilmuotas balandžio 21 d. 20:15 val. vietos laiku, matyti „Tesla Model S“ sedanas. Kinijos socialiniame tinkle vaizdo įrašas pasirodė po poros valandų. Juo buvo pasidalinta daugybę kartų.

„Tesla“ nepatvirtina jokių šio incidento detalių. Bendrovė praneša, kad ji šį įvykį tiria kartu su Kinijos valdžia.

„Mes nedelsiant į vietą išsiuntėme komandą ir padedame vietos valdžiai nustatyti faktus. Iš to, ką žinome, niekas nenukentėjo“, – pirmadienį CNN pasakojo „Tesla“ atstovas.

Vaizdo įrašas „Weibo“ socialiniame tinkle susilaukė daug pašaipų ir įžeidinėjimų.

„Mes, automobilių savininkai, reikalaujame paaiškinimo, – rašė Miao Hongvangas. – Tai kelia pavojų mūsų saugumui ir mes šito netoleruosime turint omenyje, kad automobilis užsiliepsnojo taip staiga.“

Dar vienas „Weibo“ vartotojas, užsiregistravęs „Your Dad“ (liet. Tavo tėtis) slapyvardžiu, pridūrė: „Štai, ką išmokau po šio incidento: nuo šiol niekada nestatyk savo automobilio šalia „Teslos“.

Tai jau ne pirmas kartas, kuomet užsiliepsnoja „Tesla“ markės elektromobilis. Bet ankstesniuose incidentuose degė važiuojantys arba į avarijas patekę automobiliai.

„Keista, kad užsidegė nesikraunanti baterija“, – stebėjosi konsultacinės įmonės „Sino Auto Insights“ įkūrėjas Tu Le.

„Tesla“ anksčiau minėjo, jog palyginus su elektromobiliais, rizika užsidegti benzinu varomam automobiliui yra dešimt kartų didesnė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: lrt.lt
lrt.lt
(18)
(4)
(14)

Komentarai ()