Didžiulė NSO mįslė - vienas pilotas teigė, kad jį persekiojo visa neaiškių objektų flotilė (Video)  (2)

Per 2014-2015 m. mokomąsias misijas JAV Karinių jūrų pajėgų pilotai patyrė kelis kontaktus su NSO. Įpusėjus skrydžius, orlaivio kameros ir radarai užfiksavo, atrodytų, neįmanomus objektus, skrendančius viršgarsiniais greičiais 9 kilometrų aukštyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Maža to, šie paslaptingi NSO judėjo be jokių regimų variklių, gegužės 26 d. „New York Times“ straipsnį cituoja portalas „Live Science“. Bet pasak „NY Times“, nė vienas iš pilotų nekelia versijos, kad tai – nežemiškos civilizacijos invazija. Iš viso lėktuvnešyje „Theodore Roosevelt“, kuris 2014-2015 m. plaukiojo palei pietrytinę JAV pakrantę, tarnavo šeši pilotai.

Du iš jų apie savo nepaaiškinamas patirtis pasakojo laikraščiui, o taip pat dalijasi savo istorijomis naujame „History Channel“ dokumentiniame seriale „Unidentified: Inside America's UFO Investigation“ – kurispradedamas rodyti gegužės 31 d. Seriale bus ir du vaizdo įrašų fragmentai iš skrydžių, kuriuose įamžinti NSO: vienas mažas su baltais taškeliais, o kitas – didelis tamsus burbulas. Šie NSO vėliau buvo pakrikštyti „Go Fast“ ir „Gimbal“.

„Objektai neturėjo jokių atskirų sparnų, jokios atskiros uodegos, jokių regimų išmetamųjų dujų pėdsakų, – sako vienas iš laivyno pilotų, ltn. Danny Accoinas. – Ir atrodo, jie matė bei suvokė mūsų buvimą, nes aktyviai judėjo aplink mus“.

Pasak leitenanto, kai pirmą kartą radaro ekrane pasirodo keisti parodymai, juos galima interpretuoti kaip klaidingą signalą.

„Bet jei keli skirtingai jutikliai ima registruoti tą patį, ir galiausiai pamatai ekrane, bent jau man to užtenka, kaip patvirtinimui“, – teigia pilotas. Lt. D.Accoinas „NY Times“ pasakojo, kad su NSO susidūrė dukart – skrydžiuose, tarp kurių buvo poros dienų skirtumas. Jis taip pat teigė, kad nors sekimo sistemos, radaras ir infraraudonosios kameros abu kartus užfiksavo NSO, jam nepavyko nufilmuoti paslaptingųjų objektų šalme įmontuota vaizdo kamera.

Naikintuvo F-18 pilotas ltn. Ryanas Gravesas pasakoja, kad jo smogiamąją grupę rytinėje JAV pakrantėje NSO persekiojo ištisus mėnesius. Ir kai 2015 m. „Theodore Roosevelt“ buvo perdislokuotas į Arabijos įlanką, NSO vėl pasirodė. Pilotai, patyrę kontaktą su NSO, vėliau tarpusavyje spėliojo, kad paslaptingieji objektai galėjo būti iš itin įslaptinto dronų projekto, kuriame naudojama jiems nežinoma technologija. „NY Times“ praneša, kad pilotai visiškai nemano, jog NSO buvo nežemiškos kilmės.

Buvęs Gynybos ir Žvalgybos sekretoriaus pavaduotojas Christopheris Mellonas „History Channel“ teigė, kad Lt. R.Gravesas ir kiti apie tai garsiai kalba todėl, kad tai, ką jie matė, neramina juos pačius ir jų kolegas iš Nacionalinio saugumo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(45)
(10)
(35)

Komentarai (2)