„Segway“ skelbia, kad tai busimas miesto transporto hitas: sukūrė naujos kartos riedį ir štai kaip tai atrodo (Video)  (5)

„Segway-Ninebot Group“ pristatė automatiškai pusiausvyrą išlyginančio gaminio koncepcinį modelį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įmonė mano, kad naujasis kūrinys gali virsti mobilumo išmaniuosiuose miestuose pagrindu. Las Vegase vykstančios vartotojų elektronikos parodos (CES) lankytojai galėjo pirmieji išbandyti „Segway S-Pod“, kuris valdomas naudojant vairasvirtę ir įmontuotąjį jutiklinį kilimėlį.

„Segway-Ninebot Group“ teigė norinti „S-Pod“ iš pradžių matyti oro uostuose, teminiuose parkuose ir prekybos centruose, tačiau galiausiai ši transporto priemonė turėtų tapti ateities išmaniųjų miestų gatvių pažiba.

Kaip ir kitos „Segway“ transporto priemonės, „S-Pod“ turi automatiškai pusiausvyrą išlyginančią technologiją ir automatinę svorio centro valdymo sistemą. 330 kilogramų sveriantis „S-Pod“ išvysto 38 kilometrų per valandą greitį.

J. Tang teigimu, šį gaminį įkvėpė girosfera – futuristinė transporto priemonė iš 2015 m. mokslinės fantastikos trilerio „Juros periodo pasaulis“.

Rinkodaros direktorė jį taip pat palygino su plevenančiu krėslu iš 2008 m. „Disney Pixar“ animacinio filmo „Wall-E. Šiukšlių princo istorija“.

J. Tang pasakojo, kad naująją visiškai elektra varomą transporto priemonę įmonė planuoja pristatyti komercinei rinkai vėliau šiais metais, o vartotojų rinkai – kitąmet.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(30)
(6)
(24)

Komentarai (5)