Vienas geriausių išmaniųjų sporto laikrodžių už tokią kainą: štai ką atskleidė dvi savaitės su „Huawei“ šedevru („Huawei Honor MagicWatch 2“ apžvalga, Video, Prancūzijos sandėlio papildymas 2021-09-01)  ()

„Aš buvau oficialiame naujausio Huawei Honor MagicWatch 2 išmaniojo laikrodžio pristatyme ir iš pirmo žvilgsnio galima sakyti, kad jis yra labai panašus į Huawei Watch GT2. Tačiau po dviejų savaičių naudojimo galiu drąsiai sakyti, kad tarp šių laikrodžių tikrai yra skirtumų: pradedant programiniais, baigiant ekrano atvaizdavimo pasirinkimais. Vadinamųjų watch faces MagicWatch 2 laikrodyje yra kur kas daugiau.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija

„Huawei Honor MagicWatch 2“ išmanusis laikrodis:

„Kalbant apie senesnį GT2 modelį, tai yra puikus išmanusis laikrodis. Aš jį esu išbandęs kiek anksčiau ir man jis labai patiko.

Visgi, jis atsilieka nuo kitų rinkoje esančių išmaniųjų laikrodžių ir jame nėra galimybės įdiegti programėlių, ne visada gaunama pilna pranešimo žinutė ir, žinoma, nėra galimybės į jas atsakyti. Tad iš esmės, tai labiau sporto laikrodis su išmaniosiomis funkcijomis. 

Nepaisant šių GT2 laikrodžio trūkumų, man jis patinka. Nuskambės gal kiek keistai, bet dėl jo apriboto funkcionalumo aš gaunu būtent tai, ko man labiausiai reikia.

Jis atrodo kaip įprastas laikrodis, nei per sunkus nei per didelis, ir dar su išmaniojo laikrodžio funkcijomis. O dabar galime pažiūrėti, kas gi pasikeitė naujajame MagicWatch 2.“

„Grįžtant prie naujojo MagicWatch 2 išmaniojo laikrodžio, tai jis turi tą patį ryškų OLED ekraną, naudoja tokį patį galingą ir Huawei kompanijos specialiai išmaniesiems laikrodžiams sukurtą procesorių, aprūpintas 455 mAh talpos baterija, kurios tikrai užtenka dviem savaitėms.

Pastarasis dalykas, turbūt, yra geriausia MagicWatch 2 savybė. Daugelio kitų tokio tipo išmaniųjų laikrodžių baterijos atlaiko tik 2-3 dienas, o čia turime net 2 savaites. Tad MagicWatch 2 bateriją įkrauti reikės retai ir man tai yra didelis pliusas.“

„MagicWatch 2 turimas širdies ritmo matuoklis dirba kokybiškai, palaikoma 15 skirtingų sporto režimų, streso ir miego kokybės stebėjimas bei įdiegtas DI asmeninis treneris.

Laikrodyje yra mikrofonas ir garsiakalbis, tad galima tiesiog į MagicWatch 2 įrašyti dainų ir taip klausytis muzikos. Be to, tiesiog iš laikrodžio galima skambinti savo draugams ir priimti telefoninius skambučius.

Kalbant apie įdiegtą asmeninį trenerį, tai jis padės jums siekti užsibrėžtų fizinės veiklos tikslų, vis paskatins ir tuo pačiu stebės širdies darbą, streso lygį, deguonies kiekį kraujyje ir apie tai informuos (2:33 min.).

Na, o visą išsamią informaciją ir naudingų fizinės veiklos patarimų galima bus gauti Huawei išmaniojoje programėlėje.“

„MagicWatch 2 dizainas išliko panašus ir turime didelį, ryškų, su nedideliais rėmeliais ekraną. Dirželis truputi skiriasi nuo GT2 modelio ir nors ant pačio dirželio neliko Honor ženklo, bet jis dabar atsirado ant pačios sagties.

Tačiau dirželis yra standartinių išmatavimų bei keičiamas, tad galima pasirinkti kitokį arba įsigyti visai kitą dirželį. Be to, yra du MagicWatch 2 modeliai – 46mm ir 42mm – tad šis laikrodis puikiai tinka ir moterims.

Ir prie šaunių MagicWatch 2 savybių dar pridėčiau tą faktą, kad jis palaiko ženkliai daugiau ekrano atvaizdavimo pasirinkimų ir netgi galima susikurti individualų ekrano vaizdą.“

„Jeigu jūs mėgstate sportuoti ir norite tiesiog ant savo rankos riešo turėti asmeninį trenerį, tada MagicWatch 2 yra puikus pasirinkimas.

Be to, pastebėjau, kad jis labai gerai seka mano miegą ir skirtingas jo fazes. Kada aš tik snūduriuoju, o kada esu gilioje miego fazėje. 

MagicWatch 2 surenka visus šiuos duomenis, juos pateikia išmaniojoje programėlėje ir netgi pateikia patarimų, kaip pagerinti miego kokybę. Tai savo ruožtu pagerins ir treniruočių duodamą efektą.“

„Net jei jums per daug ir nerūpi MagicWatch 2 užtikrinamos fizinės rengybos galimybės, šis išmanusis laikrodis yra labai stilingas ir puikiai atrodo ant rankos riešo.

Man ypač patinka jo labai ilgai tarnaujanti baterija. Be to, palaikoma always on display funkcija ir galima rinktis analoginį arba skaitmeninį laikrodžio rodymą. Čia norėčiau, kad būtų daugiau pasirinkimų, bet yra kaip yra.

Bendrai, MagicWatch 2 yra labai šaunus išmanusis laikrodis.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(15)
(5)
(10)

Komentarai ()