„Garmin“ pristatė karščiausias naujienas - įeikite į ritmą su nauju išmaniuoju laikrodžiu „Venu Sq GPS“  ()

Rugsėjo 23 d., „Garmin“ pristatė naujus išmaniuosius laikrodžius – seriją Venu Sq ir Venu Sq Music Edition. Abu laikrodžiai suteikia galimybę stebėti savo sveikatos rodiklius, kasdien matuoti dienos streso lygį, žinoti nueitų žingsnių skaičių ir kitus rodiklius. Laikrodžiai yra su unikaliu, iki šiol buvusiu nebūdingu „Garmin“ laikrodžiui stačiakampiu ekranu, o jų kaina išlieka prieinama.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmaniojo laikrodžio versija Venu Sq Music Edition yra su atmintimi, kuri suteikia galimybę saugykloje turėti tiek muzikos, kiek galėtų tenkinti tuos, kurie be jos neįsivaizduoja gyvenimo. Galima atsisiųsti mėgstamas melodijas į saugyklą ir jų klausytis – nebereikia su savimi turėti išmaniojo telefono.

„Mes didžiuojamės galėdami pasiūlyti išmanųjį laikrodį, atitinkantį aukštus „Garmin“ funkcionalumo standartus, už kainą, prieinamą platesniems pirkėjų sluoksniams“, – sakė Danas Bartelas (Dans Bārtels), „Garmin“ viceprezidentas, atsakingas už pasaulinius pardavimus. „Dabar, kai nemaža visuomenės dalis jau supranta aktyvaus gyvenimo būdo ir rūpinimosi savo sveikata svarbą, šio modelio laikrodis suteikia tai, kas reikalinga: daugiau nei 20 sporto taikomųjų programų ir populiariausias 24/7 sveikatos stebėsenos funkcijas.

Sveikata ir gera savijauta

„Venu Sq“ serijos laikrodžiuose įdiegtos įvairios sveikatos stebėjimo funkcijos, palaikoma „Garmin“ pažangiausia 24/7 ElevateTM širdies ritmo stebėsena. Kitos įdiegtos patobulintos sveikatos stebėsenos funkcijos apima miegą, kvėpavimą (pateikiami ir kvėpavimo pratimai), menstruacinį ciklą, streso lygį, suvartoto vandens kiekį ir kt. Esant įdiegtai funkcijai Body Battery Energy Monitoring, galima nuolat stebėti savo energijos lygį ir atitinkamai planuoti treniruotes, poilsio laiką bei miegą.

Kūno rengyba ir individualios treniruotės

 

Šis išmanusis laikrodis, skirtas aktyviam gyvenimo būdui propaguoti, siūlo daugiau nei 20 treniruočių patalpose ir lauke programų. Prietaisas suskaičiuoja nueitų žingsnių skaičių, intensyvaus aktyvumo minutes ir suvartotų kalorijų kiekį. Venu Sq suteikia galimybę, naudojantis Garmin Connect sąsaja, atsisiųsti iš anksto parengtas treniruočių programas, taip pat susikurti individualų kūno rengybos planą ir prisijungti prie Garmin Coach programos, kad treniruotumėtės su profesionaliais treneriais ir įgytumėte daugiau motyvacijos.

Pažangi miego ir kvėpavimo stebėsena

Pažangios miego stebėsenos funkcija skirta pateikti ir analizuoti su Jūsų miegu susijusius duomenis. Kvėpavimo jutiklis matuoja įkvėpimų skaičių per minutę, o Pulse Ox – deguonies kiekį Jūsų kraujyje. Rezultatas yra tai, kad pabudus galima sužinoti, kiek gilus ir kokybiškas buvo praėjusios nakties miegas.

Išmaniosios funkcijos aktyviam gyvenimui

 

Venu Sq serijos laikrodžiuose taip pat įdiegtos kitos išmaniosios funkcijos, svarbios aktyviame gyvenime:

  • Gausite pranešimus apie įeinančius skambučius, žinutes, socialinių tinklų atnaujinimus, priminimus apie kalendoriuje pasižymėtus renginius ir kt. Kas naudojasi „Android“ operacine sistema, gali ir atsakyti į žinutes.
  • Į prietaiso Venu Sq Music Edition saugyklą galima atsisiųsti didelį kiekį dainų ir grojaraščius. Galima prisijungti prie tokių trečiųjų šalių kaip „Spotify“, „Amazon Music“ ir „Deezer“ muzikos transliavimo tinklaviečių.
  • Saugumas ir sekimas: Funkcija LiveTrack leidžia draugams ir šeimos nariams realiu laiku nustatyti naudotojo buvimo vietą.
  • Bekontakčio atsiskaitymo sprendimas Garmin Pay suteikia galimybę grynuosius pinigus ir kreditines korteles palikti namuose.

 

Dizainas ir prieinama kaina

Serijos Venu Sq laikrodžiai yra su 1,3 colių stačiakampio formos jutikliniu ekranu, padengtu stiklu Corning® Gorilla® Glass, su lengvu aliuminio korpusu ir patogiu silikoniniu dirželiu. Baterijos veikimo laikas – iki 6 dienų, veikiant išmaniojo laikrodžio režimu, ir iki 14 valandų, veikiant GPS režimu. Rekomenduojamos rinkos kainos: Venu Sq – 199,99 EUR, o Venu Sq Music Edition – 249,99 EUR.

Jau daugiau nei 30 metų „Garmin“ yra naujausių GPS navigacijos ir belaidžių prietaisų kūrimo srities lyderiai ir tiekia prietaisus žmonėms, norintiems gyventi aktyviai. „Garmin“ daugiausia dėmesio skiria penkioms – automobilių, aviacijos, kūno rengybos, laivybos ir aktyvaus laisvalaikio – sritims. Daugiau informacijos pateikta „Garmin“ virtualioje spaudos svetainėje https://newsroom.garmin.com/newsroom/

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(0)
(6)

Komentarai ()