Už tokią kainą, tai tiesiog triuškinanti nesėkmė: „DxOMark“ kamerų reitinge „Samsung Galaxy S20 Ultra“ ne tik nusileido „Huawei P40 Pro“, bet ir užėmė apgailėtinai žemą vietą  ()

Ko jau ko, bet „Samsung“ gerbėjai to nesitikėjo. „DxOMark“ kamerų reitinge „Samsung Galaxy S20 Ultra“ ne tik nusileido „Huawei P40 Pro“, bet ir užėmė apgailėtinai žemą vietą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2020-05-01 Už tokią kainą, tai tiesiog triuškinanti nesėkmė: „DxOMark“ kamerų reitinge „Samsung Galaxy S20 Ultra“ ne tik nusileido „Huawei P40 Pro“, bet ir užėmė apgailėtinai žemą vietą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Fotoaparatų ir išmaniųjų kamerų reitingavimu užsiimantys „DxOMark“ specialistai paskelbė „Galaxy S20 Ultra“ galimybes. Išvados yra kur kas prastesnės nei tikėjosi fanai ir technologijų entuziastai.

„Galaxy S20 Ultra“ pelnė 132 fotografijos balus, bet surinko vos 102 taškus video kategorijoje, kuri nutempė telefoną žemyn „DxOMark“ reitinge. Bendras 122 taškų įvertinimas vienam brangiausių telefonų šiuo metu leido užsitikrinti vos 6-tą vietą, dalinantis ją su kur kas pigesniu „Honor V30 Pro“.

Primename, kad pirma vieta priklauso „Huawei P40 Pro“ (128 taškai), antra – „Oppo Find X2 Pro“ (124 taškai), o trečia – „Xiaomi Mi 10 Pro“.

Kamerų specialistai gyrė „Samsung“ flagmaną dėl gyvų spalvų, plataus dinaminio diapazono ir vieno geriausių optinio triukšmo valdymo rinkoje. Tuo metu itin plataus kampo kamera buvo tituluota geriausia klasėje.

„Galaxy S20 Ultra“ nesėkmingai pasirodė autofokusavime prasto apšvietimo sąlygomis, kadangi telefono pagrindinis 108 MP jutiklis neturi dviejų taškų automatinio fokusavimo technologijos, kuria gali pasigirti net pigesnis „Galaxy S20“.

Kalbant apie dinaminį diapazoną, jis nebuvo toks platus kaip „Huawei P40 Pro“, o detalumas šiek tiek atsiliko nuo „Xiaomi Mi 10 Pro“. Galų gale, priartinus vaizdą, matomi smulkūs artefaktai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(22)
(11)
(11)

Komentarai ()