„Huawei“ vadovas paskelbė sensacingą nuomonę apie sulankstomus telefonus: negi iš tikrųjų viskas taip blogai?  (6)

Neseniai vykusioje spaudos konferencijoje „Huawei Customer Business Group“ generalinis direktorius Richard Yu sensacingai pasisakė apie sulankstomus telefonus. Jo teigimu, šiuos įrenginius gaminti per brangu, todėl neįmanoma uždirbti pelno.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kovo pradžioje „Huawei“ išleido „Mate Xs“ išmanųjį su lanksčiu ekranu, kuris išlaikė tą patį dizainą, kaip ir pirmtakas, tačiau pasižymi daugybe smulkių, bet labai svarbių konstrukcinių patobulinimų.

Šiuo modeliu bus prekiaujama ir Lietuvoje, tačiau numatoma 2499 eurų kaina atbaidys net ir karščiausius technologijų gerbėjus.

Paklaustas apie tai, ar artimiausioje ateityje telefonai su lanksčiais ekranais kainuos tiek pat, kiek ir nelankstūs išmanieji, „Huawei Customer Business Group“ generalinis direktorius Richard Yu teigė, jog „Huawei“ tai pasiekti galėtų per maždaug dvejus metus.

Ir taip pat pabrėžė, kad laikui bėgant telefonai su lanksčiais ekranais gali kainuoti vos 500 eurų. Tačiau tokių kainų sulauktume, jeigu į sulankstomų ekranų gaminimo gretas stotų tokie pigių išmaniųjų gamintojai kaip „Xiaomi“, „Oppo“, „Vivo“ ir kiti.

„Huawei“ vadovas taip pat prasitarė, kad šiuo metu pagaminti „Mate Xs“ kainuoja neįtikėtinai daug, todėl bendrovė, pardavinėdama šį modelį, praranda pinigus.

Pasak Richard Yu, sulankstomą ekraną turinčių telefonų savikaina tokia didelė, kad neįmanoma uždirbti pelno. Tačiau „Huawei“ vis tiek planuoja didinti „Mate Xs“ apimtis, nes šio modelio paklausa yra kur kas didesnė nei tikėtasi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(16)
(6)
(10)

Komentarai (6)