„Huawei“ pristatys visiškai naują telefoną su „Google“ paslaugomis: kaip jiems tai pavyko ir kodėl tai bus ko gero vienintelis šiais metais jų telefonas su „Google“  ()

Didžiausias „Huawei P40“ serijos trūkumas – „Google“ paslaugų paketo nebuvimas. Bet gamintojas ruošia naują telefoną, kuris nors ir neprilygs flagmanams pagal savo galimybes, galės pasiūlyti tai, ko kiti nauji „Huawei“ įrenginiai šiuo metu neturi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Huawei“ jau šį mėnesį ruošiasi išleisti naują išmanųjį telefoną, pavadinimu „Huawei P Smart 2020“.

Šiuo metu yra žinoma, kad naujasis išmanusis telefonas turėtų pasižymėti 6,21 colio įstrižainės LCD ekranu su Full HD+ raiška, o viršutinėje jo dalyje – nedidelė vandens lašo formos išpjova. „Huawei“ joje ketina įmontuoti 8 MP kamerą asmenukėms. Išmaniojo telefono nugarėlėje – dviguba kamera, kurią sudarytų 13 MP pagrindinis ir 2 MP gylio sensoriai, o iškart po kameromis – LED blykstė.

Išmaniojo darbą turėtų palaikyti „Kirin 710F“ procesorius su 4 GB operatyviąja (RAM) bei 128 GB vidine atmintimi, kurią greičiausiai bus galima praplėsti ir atminties kortele. „Huawei“ pasirinktas procesorius ir kita aparatinė įranga jau buvo sertifikuota „Google“ dar prieš įsigaliojant sankcijoms, tad telefonas atkeliaus su įdiegtomis „Google“ aplikacijomis.

Į „Huawei P Smart 2020“ įmontuota 3400 mAh talpos baterija, tačiau kol kas neaišku kokiomis greito įkrovimo savybėmis ji pasižymės. Išmanusis telefonas taip pat turės ir ausinių lizdą, dvigubo dažnio „Wi-Fi“ ir NFC palaikymą. Teigiama, kad įrenginyje bus naudojama „EMUI 9.1“ vartotojo sąsaja, sukurta pagal „Android 9 Pie“ operacinės sistemos versiją.

„Huawei“ šį išmanųjį telefoną ketiną pasiūlyti žalios, juodos ir mėlynos spalvų, o jo pradinė kaina turėtų siekti maždaug 200 eurų. Naujasis telefonas neabejotinai pasirodys ir Europoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(25)
(21)
(4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: