Netenkina duomenų bazių paslaugų kokybė, o ir kaina verčia krūpčioti? Pats laikas pamąstyti apie „PostgreSQL“ - kas tai yra, kuo ypatinga ir kokia kaina (nemokamas seminaras 2020 05 21)  ()

Šiuo metu verslui yra siūloma gana daug duomenų bazių valdymo sprendimų. Geriausiai daugeliui žinomi yra „Oracle“, „Microsoft SQL“ ir „DB2“. Iš pradžių, tai gali atrodyti, kaip geri pasirinkimai, bet laikui bėgant išryškėja palaikymo ir būtent paramos jūsų įmonei ribotumas, o ir licencijavimo išlaidos pradeda stipriai mažinti asmeninį biudžetą. Ar yra kažkas geresnio? Taip, tikrai yra.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Štai keletas priežasčių, kodėl būtent „PostgreSQL“ gali būti geriausias pasirinkimas.

Išlaidų sumažinimas

„Saugokitės nedidelių išlaidų. Mažas nutekėjimas paskandins didelį (laivą)“, - yra sakęs JAV prezidentas Benjaminas Franklinas.

Tikra tiesa. Iš pradžių atrodančios gana nedidelės išlaidos laikui bėgant gali tapti rimta finansine našta.

Havajų oro linijos kartą savo duomenų bazėje aptiko klaidą, kuri pakeitė jų parduodamų bilietų kainą. Dėl šios klaidos 85 klientų nusipirko kelionės bilietus, kurie kai kuriems iš pirkėjų kainavo 674 000 JAV dolerių. Ir pirkėjai to net nežinojo.

Istorijos moralas? Duomenų bazės kokybė yra labai svarbi. Kaip ir su ja susijusios išlaidos. Ypač kalbant apie licencijavimą.

Gerai žinoma, kad gera duomenų bazė gali sumažinti verslo patiriamas išlaidas ir optimizuoti visą veiklą. O tai reiškia didesnį pelną.

Kaip tvirtina „CYBERTEC“ atstovė Kristel, jų suburta profesionalų komanda leidžia įmonėms greitai ir lengvai pereiti nuo brangių duomenų bazių į „PostgreSQL“. Tai jau yra gerai išbandyta, nuolat savo srities profesionalų prižiūrima duomenų bazė.

Dideli ištekliai ir gebėjimai

„Gartner Research“ vyresnysis prezidentas Peteris Sondergaardas teigia, kad „informacija yra XXI amžiaus nafta, o analizė – vidaus degimo variklis“.

Kai turime tinkamą platformą duomenų surinkimui ir jų išsamiai analizei, galime iškart padidinti savo įmonės augimo tikimybę.

„PostgreSQL“ yra išties šauni duomenų bazė, siūlanti produktyvius gebėjimus, įrankius ir funkcijas:

  • duomenų saugyklos analizė;
  • ataskaitų teikimas;
  • debesijos tarnyba;
  • našūs OLTP (naudojamas saugoti ir tvarkyti kasdienių operacijų duomenis);
  • duomenų migracijos paslaugos;
  • mašininis mokymasis;
  • integracija su daiktų internetu (IoT) ir kt.

„PostgreSQL“ suteikia ir dar daugiau naudų

Kristel teigia, kad klientai į „PostgreSQL“ keliauja dėl to, kad gauna labai kokybiškas paslaugas ir už jas nereikia mokėti milžiniškų sumų. Be to, „PostgreSQL“ turi ir kitų akivaizdžių pliusų.

„PostgreSQL“ yra:

  • pažangiausia atvirojo kodo duomenų bazių sistema – dėl tokios struktūros galima sukurti begales duomenų bazių ir būtent tokią, kokios reikia konkrečiam klientui;
  • ji egzistuoja jau 25 metus – „PostgreSQL“ nėra kažkokia šios dienos naujiena. Tai yra subrandintas ir nuolat dar labiau tobulinamas sprendimas;
  • jokių licencijavimo išlaidų – klientai gali būti ramūs, nes nereikia jaudintis dėl licencijavimo išlaidų ir kitų sutarčių klausimų bei iš to kylančių papildomų išlaidų. Gaunate produktą tada, kada norite ir taip, kaip norite;
  • platus funkcionalumas – „PostgreSQL“ sukurtas taip, kad, pasinaudojant daugybe palaikomų funkcijų, plėtinių ir tinkinimų, gali maksimaliai atitikti asmeninius poreikius, viziją ir iškeltus kompanijos tikslus;
  • aukščiausias patikimumo lygis – prie „PostgreSQL“ nuolat dirba savo srities profesionalai, kurie yra nuolat pasirengę padėti išspręsti bet kokį klausimą;
  • mastelio keitimas – ši duomenų bazė gali augti drauge su jūsų verslu. „PostgreSQL“ gali būti maža, o kai tik jums prireiks, iškart išaugti iki tokio dydžio, kokio tik reikia. Su tokia gausa funkcijų ir pasinaudojant atviro kodo suteikiamomis galimybėmis, duomenų bazę galima naudoti taip, kaip tik norite.

Tinkama komanda ir duomenys – galinga komanda

Duomenų bazėmis gali būti sunku naudotis ir skaičiuojama, jog dėl to 73 proc. kompanijų net neanalizuoja savo duomenų ir taip nelabai žino ką daro gerai, ką blogai ir kaip būtų galima padidinti efektyvumą ir pelną.

Štai kodėl taip svarbu turėti atvirojo kodo platformą ir prieinamą duomenų bazę, kaip „PostgreSQL“, kurią galima modifikuoti pagal asmeninius poreikius.

Kai surenkame duomenis apie savo verslą ir juos išanalizuojame, savo rankose turime galingą įrankį, leidžiantį priimti teisingus sprendimus.

Gera specialistų komanda tokią duomenų bazę padaro dar naudingesne. Dirbdami drauge su organizacija, „CYBERTEC“ specialistai padeda sumažinti verslo išlaidas ir padidinti įmonės produktyvumą.

„CYBERTEC“ specialistai padeda:

  • užtikrinti duomenų migracijos procesą – tai yra viena sudėtingiausia viso procesų dalių ir profesionalai užtikrina, kad viskas vyktų sklandžiai;
  • net 20 metų techninė patirtis – ilgametė specialistų patirtis leidžia gauti aukščiausios kokybės paslaugas ir bet kokius iššūkius išspręsti per rekordiškai trumpą laiką;
  • profesionalus požiūris – ekspertams užsakovo vizija yra pagrindinis prioritetas. Siekiai ir lūkesčiai yra bendri. Tik bendras, komandinis darbas gali nulemti maksimalius rezultatus;
  • momentalus pasiekiamumas – greitai gauti konsultaciją ir atsakymus į rūpimus klausimus yra itin svarbu. Ir „CYBERTEC“ specialistai yra nuolat pasirengę į juos atsakyti vos tik jiems paskambinsite.

Konkurencinga kaina

Tai taip pat yra labai svarbus bet kokio produkto aspektas ir Kristel garantuoja, jog „PostgreSQL“ yra labai prieinamas sprendimas, siūlomas už vienas konkurencingiausių kainų visoje rinkoje.

Dėl savo asmeninių savybių, lengvai keičiamo mastelio ir atvirojo kodo suteikiamų privalumų, „PostgreSQL“ yra puiki alternatyva komercinėms, brangiomis ir nesuasmenintoms duomenų bazių sistemoms.

Verta paminėti ir tai, kad „CYBERTEC“, kaip duomenų bazių ir duomenų mokslo paslaugų tiekėja veikia nuo pat 2000-ųjų metų. Ir ji yra viena pirmųjų pasaulyje, kuri specializuojasi būtent „PostgreSQL“ paslaugų srityje.

Toks ilgametis ir kryptingas darbas konkrečioje srityje leidžia užtikrinti aukščiausius standartus atitinkančias paslaugas ir aptarnauti įvairaus dydžio grupes bei įmones – nuo pačių mažiausių iki pačių didžiausių rinkos dalyvių.

 

Svarbi informacija: pranešama, kad jau šį ketvirtadienį, gegužės 21 d., vyks internetinis seminaras, kurio metu kalbės „CYBERTEC“ specialistai.

Antsas Aasma ir Kaarelis Moppelis kalbės (anglų kalba aut. past.) apie vadinamuosius didžiuosius duomenis, kaip pasitelkus „PostgreSQL“ yra atliekama jų analizė, kaip nuo „Oracle“ vos per 10 minučių pereiti prie „PostgreSQL“ ir kitais svarbiais klausimais. Taip pat bus atsakyta į seminaro dalyvių klausimus.

Norintiems sudalyvauti šiame nemokamame internetiniame seminare - tereikia paspausti ant šios nuorodos ir užsiregistruoti

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(3)
(1)

Komentarai ()