Iš koto verčiantis dizainas, net 100 sporto režimų, galybė naudingų funkcijų ir 60€ pigiau nei Lietuvoje: po mėnesio su naujuoju „Huawei Watch GT 2e“ išmaniuoju laikrodžiu - apžvalgininkas liko sužavėtas (iš Lenkijos sandėlio, Video)  ()

„Huawei Watch GT 2e“ - aukščiausios klasės išmanusis laikrodis. Nuostabaus dizaino, puikios pagaminimo kokybės, su 100 sporto režimų, atsparus vandeniui, deguonies kiekio kraujyje bei širdies ritmo ir streso matavimas ir t.t. Po mėnesio su šiuo laikrodžiu, apžvalgininkas jam žeria komplimentus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Huawei Watch GT 2e“ išmanusis laikrodis:

  • Aliexpress - 105,78 €;
    • 40 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • į Lietuvą pristatys nemokamai, vos per 3-7 dienas.
  • Lietuvoje „Huawei Watch GT 2e“ kainuoja 169 €.

„Huawei Watch GT 2e“ yra naujausias kompanijos išmanusis laikrodis ir pirmieji jį įsigiję pirkėjai bei spėję išbandyti apžvalgininkai yra labai patenkinti.

Ar tai tobulas išmanusis laikrodis? Na, tobulumui ribų nėra ir apžvalgininkas įvardija kelis dalykus, kurių trūksta „Huawei Watch GT 2e“, tačiau bendrai - tai yra nuostabus išmanusis laikrodis.

Pradėkime nuo „Huawei Watch GT 2e“ išvaizdos. Nors dėl skonio ir grožio nesiginčijama, bet „Huawei Watch GT 2e“ yra labai gražus. Dar ir pasiūloje galima rinktis iš skirtingų spalvų modelių.

Pats laikrodis pagamintas iš plieno lydinio ir plastiko, o dirželis yra iš hipoalerginės gumos.

Čia turime ryškų, spalvotą, 1,39 colių įstrižainės Amoled ekraną ir visa tai sveria vos 42 gramus. Stilingas ir lengvas išmanusis laikrodis.

Viena iš itin intriguojančių „Huawei Watch GT 2e“ savybių yra jo palaikomi sporto režimai. Apžvalgininkas teigia, kad čia turime 15 profesionalių sporto režimų ir dar suporavę laikrodį su telefone esančia programėle, aktyvuosime likusius 85.

„Ir įdomiausia yra tai, kad tie papildomi sporto režimai tikrai duoda naudos. Iš pradžių buvau skeptiškas, bet kai pabandžiau boksuotis ar lengvą treniruotę, pamačiau, jog fiksuojami rezultatai yra kokybiški ir išsamūs.

Šauniausia, kad pats laikrodis automatiškai užfiksuoja treniruotės pradžią ir pabaigą, tad net nereikia specialiai eiti į nustatymus ir rinktis sporto režimo“, - teigia apžvalgininkas.

Apžvalgininkas tvirtina, kad aktyvavus GPS+GLONASS ir visas „Huawei Watch GT 2e“ funkcijas bei jį naudojant labai intensyviai ir esant visą laiką įjungtam ekranui - čia yra vadinamoji „always on display“ galimybė - baterija tarnauja apie 6-7 dienas.

Jei šie dalykai bus išjungti ir laikrodis naudojamas įprastu režimu, tada baterija tarnaus dvigubai ilgesnį laiką.

Viena iš šaunių „Huawei Watch GT 2e“ savybių yra palaikomas muzikos grotuvas. Šiame laikrodyje yra 4 GB vidinės atminties, tad į laikrodį galima įrašyti iki 500 dainų. Telieka jį suporuoti su ausinėmis ir keliauti sportuoti.

„Huawei“ ir toliau tęsia tradicija savo išmaniuosius laikrodžius aprūpinti savo sukurtais procesoriais - čia yra Kirin A1 - bei dedikuotomis miego sekimo ir širdies ritmo matavimo technologijomis.

Jau ir su ankstesniais kompanijos išmaniaisiais laikrodžiais paaiškėjo, kad jos yra vienos geriausių rinkoje ir užtikrina stebėtinai didelį tikslumą.

„Huawei Watch GT 2e“ ne išimtis ir čia dar papildomai turime deguonies kiekio kraujyje bei streso lygio matavimus.

Apžvalgininkui šie dalykai labai patinka ir džiugina tai, kad veikia 24/7 režimu, pačiame laikrodyje galima peržiūrėti pateikiamą statistiką, o dar daugiau jos rasime programėlėje.

Ką dar svarbu paminėti?

„Huawei Watch GT 2e“ laikrodyje yra orų prognozė, kalendorius, kompasas, žadintuvas, ekrano ryškumo reguliavimas, kvėpavimo pratimai, asmeninis treneris su sportavimo patarimais, rodoma aerobinio ir anaerobinio sportavimo statistika, būtinas laikas pailsėti bei atgauti jėgas ir t.t.

Pabaigai nepamirškime paminėti ir to, kad „Huawei Watch GT 2e“ visiškai atsparus vandeniui ir su juo galima nardyti iki 50 metrų gylyje.

Taip pat jis informuoja apie gautus skambučius, SMS ir socialinių tinklų žinutes. Tačiau čia apžvalgininkas ir pastebi pirmąjį „Huawei Watch GT 2e“ trūkumą. Laikrodyje nėra nei mikrofono, nei garsiakalbio, tad atsiliepti į pokalbius galimybės nėra.

Taip pat „Huawei Watch GT 2e“ dirba su firmine gamintojo programine įranga ir čia susiduriame su kitu apribojimu - nėra galimybės į laikrodį atsisiųsti ir įsidiegti papildomų programėlių.

„Tai iš esmės ir yra pagrindiniai Huawei Watch GT 2e trūkumai. Visais kitais aspektais, nuostabus išmanusis laikrodis. Sunkiai suvokiama galybė sporto režimų, pilnas atsparumas vandeniui, širdies ritmo, deguonies kiekio, streso, miego kokybės matavimai ir labai tikslūs rezultatai, integruotas GPS+GLONASS, muzikos grotuvas su galimybe įrašyti iki 500 dainų, fantastiška išvaizda ir, žinoma, puiki kaina“, - tvirtina apžvalgininkas, kurio išsamius pastebėjimus galite išgirsti čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(16)
(-15)

Komentarai ()