„Asus“ išleido pažangiausią pasaulyje monitorių – sukurtas specialiai žaidimų maniakams (Video)  (2)

Pirmą kartą pasauliui šis „Asus“ kompanijos monitorius buvo pristatytas šių metų sausio mėnesį vykusioje „CES 2020“ parodoje. Dabar kompanija atskleidė „ROG Swift“ monitoriaus kainą bei technines detales, tarp kurių yra ir rinkoje lyderiaujantis 360 Hz atnaujinimo dažnis, užtikrinsiantis „nuostabiai sklandžią žaidimų patirtį ir ultra tikrovišką vaizdą“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„ROG Swift PG259QN“ yra 24,5 colių įstrižainės FHD (1920 x 1080 raiškos) monitorius su 360 Hz vaizdo atnaujinimo dažniu (tuo pačiu palaiko ir 240 Hz bei 144 Hz), 1 ms reakcijos laiku, 400 cd/m2 ryškumu, suderinamas su HDR10 ir palaiko iki 16,7 mln. spalvų.

Tuo pačiu monitoriuje turime ir „Nvidia G-Sync“ technologiją bei žadama, jog ji leis mėgautis „sklandžiu ir be jokių vėlavimų vykstančiu žaidimu“.

„Asus“ teigia, kad žaidžiant „Overwatch“ pagerėjo „click-to-response“ (liet. reagavimo laikas į paspaudimą) laikas nuo 34,5 ms prie 240 Hz atnaujinimo dažnį palaikančių monitorių, iki 20 ms prie „ROG Swift“ palaikomo 360 Hz.

„Asus“ taip pat teigia, kad kurdama naująjį monitorių atsižvelgė ir į tai, kad jo išorės elementai kuo mažiau atitrauktų žaidėjų dėmesį.

Viršutinis ir šoniniai rėmeliai yra labai ploni. Apatinės rėmelis padarytas taip, kad neatspindėtų šviesos. Tuo pačiu būsenos indikatorius dabar yra rėmelio apatinėje dalyje, tad tiesiogiai žaidėjas jo nemato.

 

Monitoriaus nugarėlėje turime „Aura Sync RDB LED“ apšvietimą, tačiau jis tikrai neatitraukia dėmesio, o kaip tik sustiprina pojūčius.

Nugarinėje monitoriaus dalyje turime kriauklės formos aušinimo angas, per kurias pašalinama šiluma ir užtikrinama, kad monitorius atlaikys ilgas žaidimų sesijas.

Tuo pačiu monitorių galima į priekį pakreipti 20 laipsnių, atgal 5 laipsniais, o į kairę bei dešinę – 25 laipsniais. Čia turime du USB3.0 prievadus, HDMI 2.0 ir DisplayPort 1.4.

„ROG žaidimų monitoriai užtikrina tą greitį ir funkcijas, kurios man suteikia konkurencinį pranašumą, o šis naujasis ROG Swift 360 Hz PG259QN demonstruoja pastebimą darbo našumo pagerėjimą“, - teigia 2019 m. „Fotnite“ pasaulio taurės laimėtojas Kyle‘as „Bugha“ Giersdorf‘as.

 

„ROG Swift 360 Hz monitorius pagerino mano našumą ir dabar man būtų labai sunku pereiti prie kito monitoriaus. Yra nuostabu žaisti prie pramonėje pirmaujančio 360 Hz atnaujinimo dažnio, kuris suteikia ne tik greičiausią reagavimo laiką, bet ir siūlo švarų bei puikų vaizdą tiek profesionaliems žaidėjams, tiek mėgėjams“, - tvirtina „Bugha“.

Ir kokia „ROG Swift PG259QN“ monitoriaus kaina? „Asus“ tvirtina, kad naujosios kartos monitoriais pradės prekiauti kitą mėnesį ir šis aukščiausios klasės produktas kainuos 699 JAV dolerius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Darius Verbickas
(5)
(7)
(-2)

Komentarai (2)