„Galaxy Note 20” bus paskutinis telefonas šioje serijoje? Skelbiama, kad kitąmet „Note” serijos nebeliks ir ko sulauksime vietoje jų  ()

„Samsung“ praneša svarstanti nuo kitų metų nutraukti „Galaxy Note“ serijos gamybą. Ataskaitoje teigiama, kad „S Pen“ rašikliu, kuris yra populiarus „Galaxy Note“ serijoje, bus aprūpintas naujasis „Samsung Galaxy S21 Ultra“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tikimasi, kad „Samsung Galaxy S21 Ultra“ bus aukščiausios kokybės serijos modelis. Kartu turėtų pasirodyti numanomi „Samsung Galaxy S21“ ir „Samsung Galaxy S21 +“. Pranešus, kad „Galaxy S“ serija bus aprūpinta „S Pen“ rašikliu, „Samsung“ sulaužė tradiciją rašiklį pakuoti išskirtinai tik su „Galaxy Note“ serijos telefonais.

„Samsung“ siekia sutelkti dėmesį į sulankstomus telefonus, kad užpildytų „Galaxy Note“ serijos pristatymo tuštumą. Tikėtina, kad tai bus „Galaxy Z Fold 3“, kurį galima būtų išvysti antroje kitų metų pusėje.

 

Visgi, „Samsung“ toks sprendimas labai daug kainuotų. „Galaxy Note“ pardavimams nė iš tolo negali prilygti sulankstomi „Galaxy Fold“ telefonai. Pavyzdžiui, „Ultra Thin Glass“ (UTG) medžiagos, skirtos sulankstomiems telefonams, gamyba nepasiekė optimalaus pajėgumo. Ataskaitoje teigiama, kad net jeigu UTG stiklo gamyba bus padidinta milijonu vienetų per mėnesį, gandais apipinto „Galaxy Z Fold 3“ pardavimai bus tik šeši milijonai vienetų per šešis mėnesius, o tai yra maždaug keturiais milijonais mažiau nei „Galaxy Note“ serijos pardavimai.

 

„Samsung“ nenorėtų mažinti savo išmaniųjų telefonų rinkos dalies atsisakydama „Galaxy Note“ serijos, tačiau sprendimą tikimasi priimti apsvarsčius „Galaxy Z Fold 2“ pardavimus. Pastarasis išmanusis telefonas pasiekiamas vartotojams jau nuo šio mėnesio.

Jeigu šiais metais „Samsung“ viskas klostysis gerai, o „Galaxy Z Fold 2“ pardavimai pateisins lūkesčius, labai tikėtina, kad kitąmet iš tikrųjų „S Pen“  rašiklį išvysime kartu su „Galaxy S21“ serija, o apie „Galaxy Note“ seriją liks tik prisiminimai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(6)
(4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: