Paaiškėjo, kokį slaptą projektą kuria „Xiaomi” - šis telefonas turės paslėptą kamerą po ekranu (Video)  ()

Jau kurį laiką kalbama, kad „Xiaomi” ruošia išmanųjį telefoną su po ekranu paslėpta kamera. To neslepia ir bendrovės generalinis direktorius Lei Jun, neseniai parodęs vaizdo įrašą, kuriame matyti, kaip veikia trečiosios kartos kameros po ekranu technologija. Dabar internete pasirodė dar vienas vaizdo įrašas, kuriame pats tikriausias „Xiaomi Mi 10 Ultra” demonstruojamas be ekrano išpjovos, su paslėpta kamera.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gamintojas, neseniai išleidęs „Xiaomi Mi 10 Ultra“, pažymėjo savo veiklos dešimtmetį, tačiau pristatymo renginyje nebuvo kreipta didelio dėmesio į asmenukių kamerą.

Taigi, gali būti, kad vaizdo įraše aptariamas „Xiaomi Mi 10 Ultra“ išmanusis yra gamintojo prototipas, nesulaukęs masinės gamybos.

Vaizdo įrašu buvo dalijamasi „Weibo“ platformoje. Vartotojas „Xiaomi Mi 10 Ultra“ lygina su kitais to paties gamintojo išmaniaisiais telefonais, turinčiais ekrano išpjovą.

 

Visgi, yra spėjančių, kad „Xiaomi“ gali išleisti šią „Mi 10 Ultra“ versiją spalio arba lapkričio mėn. Tačiau, panašu, kad tai tik spėlionės, nes gamintojas tenorėjęs pademonstruoti techninį sprendimą, realų išmanųjį su po ekranu paslėpta kamera ketina išleisti kitąmet.

 

Kaip bebūtų, „Xiaomi“ nebus pirmasis gamintojas, išleidęs telefoną su po ekranu paslėpta kamera. Tai jau yra padariusi „ZTE” su „Axon 20 5G” modeliu. Tai vidutinės klasės išmanusis telefonas, tad nieko nestebina, kad paslėptos asmenukių kameros kokybė buvo prastoka. To „Xiaomi“ su savo jubiliejiniu įrenginiu sau leisti negali. Tad šios technologijos „Xiaomi“ išmaniųjų gerbėjams teks dar palūkėti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(0)
(5)

Komentarai ()