„Huawei“ pristatė naujausią „EMUI 11“ vartotojo sąsają: jau aišku, kaip pasikeis kompanijos telefonai (Video)  ()

„Huawei“ pristatė naujausią „EMUI 11“ vartotojo sąsają. Ką naujo čia randame?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kalbant apie dizainą ir funkcionalumą, naujoji „Huawei“ vartotojo sąsaja turi daug patobulinimų, kurie tikrai neliks nepastebėti.

Pirmiausia su naująja „EMUI“ ateina patobulintas „Always-on Display“ (AOD) režimas. Pavyzdžiui spustelėjus kameros mygtuką bus galima „išgauti“ spalvas iš paveikslėlių ir naudoti jas AOD. Taip pat bus galima sukurti AOD naudojant nuotraukas, klipus ar GIF.

Kita naujovė, labai pagerinanti vartotojo patirtį, susijusi su animacijomis. Animacijos ir turinio valdymo pakeitimai skirti sumažinti akių judėjimą, kad neapkrautų akių.

Vienas iš „EMUI 11“ tikslų yra sukurti garso ir vibracijos, garso patirties ir grįžtamojo ryšio sinergiją. Tam tikra išplėstinė vibracija seks muzikos ritmą, kai gaunami skambučiai ir pranešimai.

 

Viena geresnių funkcijų – „Multi-Window“. Nuo šiol bus kur kas patogiau dirbti viename ekrane atidarius keletą langų, juos išsidėlioti ar pasimažinti. Pavyzdžiui, galite žiūrėti vaizdo įrašą, tuo pačiu metu skaityti el. laiškus ir naršyti socialiniuose tinkluose.

Patobulintos saugumo ir privatumo nuostatos. Naudojant tam tikras programas, viršuje esančioje būsenos juostoje gali būti rodoma piktograma: tai padės suprasti leidimus, kuriuos programos naudoja tuo metu, taip pat pranešama apie tam tikrų funkcijų vykdymą be leidimo.

Kalbant apie privatumą, galerija taip pat yra patobulinta, suteikiant galimybę nustatyti paslėptus albumus: trečiųjų šalių programose privačios nuotraukos nėra prieinamos. Taip pat galite ištrinti vietą, laiką ir įrenginio informaciją iš nuotraukų.

 

Taip pat yra funkcija, skirta paslėpti atmintinę: dabar užrašus galima apsaugoti slaptažodžiu arba naudojant biometrinį atpažinimą.

Kalbant apie naujosios „EMUI 11“ vartotojo sąsajos išleidimą, „Huawei“ patvirtino debiutą nuo spalio mėnesio. Pirmiausiai bus atnaujinti naujausi išmanieji telefonai, bet iki metų galo tikimasi atnaujinti visus išmaniuosius telefonus, kuriems bus prieinama „EMUI 11“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(17)
(4)
(13)

Komentarai ()