„DxOMark“ įvertino „Samsung Galaxy Note 20 Ultra“ kamerą: gali džiaugtis vos 10 reitingo vieta  ()

Pagaliau sulaukėme „Samsung Galaxy Note 20 Ultra“ kamerų apžvalgos iš „DxOMark“. Deja, rezultatai nuvilia.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„DxOMark“ specialistai pagaliau paskelbė „Samsung Galaxy Note 20 Ultra“ išmaniojo telefono apžvalgą. Keista, kad naujasis Pietų Korėjos gamintojo flagmanas ne tik netapo geriausiu „DxOMark“ reitinge, bet net neįveikė „Galaxy S20 Ultra“ modelio.

„Note 20 Ultra“ gavo 130 taškų už nuotraukų kokybę ir 101 balą už vaizdo įrašus. Bendras kameros balas – 121. Vis dėlto, „Note 20 Ultra“ šiuo metu yra vienas geriausių telefonų, o „DxOMark“ reitinge nuo lyderio atsilieka tik 9 balais. Daugeliui kyla klausimų dėl tokio įvertinimo.

 

„DxOMark“ specialistai „Note 20 Ultra“ giria už ryškias ir malonias nuotraukų spalvas, tikslią ekspoziciją, aiškias detales fotografuojant naktį. Taip pat pagirtina priartinimo kokybė ir detalumas fotografuojant su blykste. Neigiami aspektai – nekoks detalumas plačiuose kadruose ir prasto apšvietimo nuotraukose.

Kalbant apie vaizdo įrašų kokybę, pagirtinas stabilumas filmuojant „iš rankos“, ryškios spalvos filmuojant tiek lauko, tiek vidaus sąlygomis, greitas fokusavimas. Minusai – menka vaizdo įrašų kokybė esant prastam apšvietimui, automatinio fokusavimo nestabilumas daugeliu atvejų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(10)
(-9)

Komentarai ()